Ja, som overskriften foreskriver, ser jeg altså ikke ligefrem, frem til i morgen ^^” Jeg skal lave emneprøve eksamens halløj hele dagen. Det starter klokken 09:00 og skal så fortsætte til klokken 17:00 hvor jeg senest skal afleverer igen. Buhu -.-” Det er ikke noget jeg har prøvet før – så jeg håber det er noget der er til at håndterer.

I dag har jeg som nævnt i sidste blog, været en masse ude i stalden. Det har faktisk bare i det hele taget været en rigtig skøn dag :) Det er SÅ befriende at jeg har tid til at være i stalden igen. Den uge jeg ikke kunne komme derud, mærkede jeg godt nok hvordan energien sivede ud af kroppen XD Har meget mere energi når jeg kommer ud og er bare lidt aktivt hver dag.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.