Nu må den 25 gerne komme!

… Eller rettere… Den 25. skal ikke komme. Den skal overstås. Så jeg kan komme videre med mit liv igen ^_^” …

De sidste par uger… Ja lidt over en måned har jeg simpelthen haft så travlt… Som jeg også stadig har… Altså travlt. Så bloggen har der ikke været meget tid til. Men nu tænkte jeg: SIMONE. Nu sætter du dig ned og skriver en lille blog. Ellers kommer du ALDRIG igang igen. Og det vil du fortryde efter så mange år…

Min plan er at begynde at skrive fast igen. Der kommer lidt smuttere. Det kan jeg allerede sige nu. For jeg har så sindssygt meget på programmet. Også når jeg er færdig med eksamen her d. 25.

For hurtigt at opsummerer min status, har jeg travlt fordi: Jeg har en eksamen som nærmer sig, jeg har to heste, jeg har et arbejde, og så har jeg desværre stadig en syg mor :(

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.