Hahaha! Det der med at være online går vidst ikke så godt? XD Jeg har bare så forbandet meget at se til :) … Men i dag har været en hyggelig dag. Efter projektarbejdet, har den stået på timer ude i stalden. Det var ikke ligefrem ridevejr pga. regnen, men vi fik da redet kort :) … og jeg er blevet forkølet heraf XD Der kom en kæmpe byge i mens vi red! XD … Ellers har vi bare fået malet nogle ting i stalden ^_^ Det var hyggeligt.

Men pueha… Den eksamen… Den lister sig tættere og tættere på. Har det virkelig dårligt over den denne gang :( Jeg har en mega dårlig fornemmelse omkring den. Har bare fornemmelsen af at det ikke ender i noget godt. Men nu må vi se. Jeg må i hvert fald lade mine tanke være rettet imod den opgave, og så må jeg tage det som det kommer! Kryds fingre for mig.. Ikke? :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.