Jeg har slet ikke tid til at kede mig. Så jeg keder mig aldrig. Nogen gange savner jeg faktisk efterhånden at kede mig. Lyder det sindssygt?

… Weekenden har forløbet sig ude ved min mor og Bøje. Jeg har skulle passe hestene ude hvor Lady står, så jeg har været tidligt oppe for at kører ud og fodre dem, og lukke dem ud… Ja og her til aften var det så indlukning i stedet, som jeg skulle sørge for… Som det ligeledes er i morgen ^_^”

Derudover har jeg hjulpet her hjemme hos de gamle. Den har stået på rengøring, tømning af 3 hestebokse, og ja, hvad der nu ellers er dukket op. Alt det betyder at jeg VIRKELIG er træt om aften. 8 heste bokse at ordne HVER dag, de sidste par dage. Pueha… Men sådan er det jo :)

Det har da også været en super nice weekend. Jeg har blandt andet haft tid til at arbejde lidt med Largo. Det betød longearbejde og sådan lidt :) Han klarede det rigtig fint, og han aflæser mit kropssprog meget nøjagtigt. Lækkert at kunne se en hest der slapper af og arbejder når man longerer den, i stedet for at stæse stresset og irriteret afsted (=Lady)…

Nicki var sågar med ude og ride i dag… Billede, og forklaring følger ;)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.