Snart juleferie!

Ja! Så er der kun i morgen tilbage, som er en rigtig skoledag! Tirsdag skal jeg op til et vejledermøde omkring mit eksamensprojekt (det tager kun ca. 30 minutter) og så har jeg sgu juleferie!  Wuhuuu! Jeg glæder mig, som jeg har aldrig har glæder mig før! Den sidste måned har været så ulækkert presset, og nu trænger jeg bare til at slappe af for en stund! Jeg kan slet ikke forstå at jeg nåede at afleverer eksamensopgaven, og håber sgu bare at jeg får ok feedback tirsdag.

I morgen står den på programmering hele dagen. Og vi får i denne forbindelse af vide hvad vi skal være klar med til eksamen i januar – så helt fred får jeg dog ikke i juleferien. Men hva’ faen’! Det skal nok blive godt alligevel! … I morgen består ligeledes af arbejde i morgen – kun små 5.30 timer. Ingenting i forhold til hvad der er mig i vente lørdag; der kan jeg se frem til 14 timer på arbejdet! Hvem sagde vabler? ^^” Av…

I dag har den stået på julehygge sammen med mine rideveninder, hjemme ved Lauras familie! Det var rigtig hyggeligt, og et dejligt afbræk fra den stressende uge jeg ellers har haft ^_^

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Snart juleferie!

  1. Emma, Åhh ja! Det er sgu skønt! Nu er der efterhånden heller ikke mange dage til, at du har juleferie :D

    Høgh, måske 15 -.-” Kommer an på om min chef sender mig hjem klokken 20.15 eller 21.15… Gæt hvad JEG håber på ;D haha…

    Kiir, det er jeg da nødt til ;D Er nødt til at se hvad du har rendt rundt og lirket sådan med, i så lang tid :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.