Årh hvor har jeg forelsket mig i overstående sag! Den måtte meget gerne være min nytårskjole! Men… 700 kr… Det er sgu desværre lidt i overkanten :'( Især taget i betragtning af at jeg har købt hele 10 par bukser i dag XD Jeps…Jeg havde nemlig pludselig ikke andre bukser en jogginbukser – og nu var de sygt på tilbud, og så måtte jeg slå til. Jeg vil påpege at jeg fik 10 par jeans for 1100 kr. Syntes bestemt ikke det var galt, i forhold til hvad bukserne normalt koster ^_^ … Men mange penge at bruge. Men det er penge jeg har opsparet til tøj det sidste halve år – så det er vel ok.

Jeg købte desuden en kjole jeg vil have på til jul, en striktrøje, og en kjole til nytår – som jeg købte fordi der kun var én tilbage i min str. og så ville jeg ind til storcentret og kigge på den smukke kjole, jeg har lagt et billede ind af. Så kunne jeg jo bare bytte den anden. Men nej. Jeg kom aldrig ind til storcentret og prøvet kjolen. Men har siden hen fundet den her på nettet, og ja, oplevet at prisen er lidt over budget, for ét styks beklædning ^_^”

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Synes den øverste er fedest! :) Men ja.. de kan godt være lidt pebrede sådanne kjoler..
  Jeg købte min nytårskjole i sidste uge fra Morrison, rigtig lækker butik, synes jeg. Den er helt paliettet’ til i kobberfarve – men også med sådan en ryg-udskæring, dem elsker jeg!

 2. admin says:

  Ja jeg kan helt klart også bedst lide dne øverste… Men… Det er dyrt for en kjole jeg formentlig ikke vil komme til at bruge så forfærdelig meget. Men jeg vil prøve at tage ind og se den efter jul… Bare lige for at se om den er helt perfekt på.. og så må jeg tage den derfra ^^” hehe…

 3. Jeg er helt vild med den øverste kjole. Det er bare en skam at den er så dyr, for den er rigtig flot :-)

 4. Flotte kjoler begge to. Jeg eeelsker pailletter:)
  Og 10 par jeans til 1100kr lyder da som et rigtig godt køb!

 5. admin says:

  Isabella Pernille, ja og den er lidt mere unik og spændene end den jeg endte med at købe… Men som studerende, med to heste, er ma jo nødt til at holde pengene lidt tæt ind på kroppen ^_^”

  Mitzie Mee, Ja, jeg er også godt tilfreds med mig selv, over mine køb :D Haha!
  Men ja, elsker også den kjole med palietterne! Ö Og ville have været inde og prøve den i dag – men så ringede min mor og fortalte at hun havde været i storcenteret, og at de ikke havde den mere :( øv øv…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.