Shaky photos; on a horse!

Ja i formiddags var jeg lige ude og klare stalden – og så blev der da også tid til en lille ride tur ^_^ Der var en strækning vi rent faktisk godt kunne galopere på (der er ellers så iset over alt); og jeg kunne sgu næsten ikke stoppe kræet igen da hun først havde fået fart under fødderne ^^” Hun virkede også helt ualmindelig glad da jeg satte hende i galop! Hun må virkelig have savnet det…

Pueha, nogle rystede billeder XD Men mit kamera i mobilen, og jeg gjorde simpelthen vores bedste ;D haha!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Shaky photos; on a horse!

  1. Savner virkelig rideture i naturen men har ikke redet i 20 år, så tror ikke jeg ville blive hængende mange sekunder:)
    Fantastisk billede det der nr. 2.

  2. Haha, siger man ikke at man aldrig glemmer den slags? :D ej det er i hvert fald nok ikke en frisk tur i terrænet man skal tage hvis det er 20 år siden sidst man har reddet ^^”

    Og tak :D jeg elsker at ride om den store sø, som ses på billedet :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.