For betydeligt at sænke mit egt stressniveau for i morgen, smækker jeg lige en plan op for hvad der skal ske i morgen… Det er ikke meget, men når man helst bare vil slappe af, virker det hele lidt uoverskueligt:

 • Sætte gardinstang op i klædeskabet, i fællesskab med Nicki
 • Sortere i tøjet, som jeg har formået at samle kæmpe bunker rundt i lejligheden -.-“
 • Tømme rent tøj ud af tasken jeg for lang tid siden havde med til Århus XD
 • Få orden på alt mit tøj, og få det hængt i skabet
 • Vaske tøj
 • Pakke taske til når jeg skal ud til min mor fredag
 • Pakke gaver ind
 • Skrive kort til nogle af gaverne
 • Ordne stalden
 • Ride

Og så tror jeg at vi har det hele med ;D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

 1. Så er døgnets 24 timer da vist også brugt :D

  Det har sørme også taget mig noget tid at lave den bog! Flere år faktisk. Selvom indsatsen har varieret meget.

  Jo tak, jeg glæder mig som et lille barn til det ophold. Og nu er der kun 17 dage! Har arbejdet i maaange måneder for at skrabe penge sammen :)

 2. A woman with a plan, uh uh, watch out!

  Har du modtaget mit lille julekort :D ?

 3. admin says:

  Kiir, Ja jeg har ligesom opgivet at nå det hele ^^” Så noget af det er blevet skubbet over på listen af ting jeg skal klare i morgen, i stedet XD haha…

  Kan godt forstå at du har glæder dig. Det er jo en mulighed for at opleve noget ganske nyt, og få en masse nye dejlige venner. Jeg håber du nu alligevel stadig får tid til at blogge lidt af og til ;)

  Høgh, Hahahaha! Ja men det nytter sgu ikke noget, når jeg ikke selv kan overholde mine planer XD Men NOGET fik jeg da ordnet…

  … Men nej :( Har desværre ikke modtaget noget? Men det skal nok snart komme :D Det er jeg sikker på! … Du må stadig vente tålmodigt på det fra mig, for jeg var lidt langsom til at få det sendt ^_^ hehe…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.