Som jeg skrev i går, så havde jeg meget at se til i dag… Jeg kan desværre ikke sige jeg har nået alt, men jeg er tilgengæld gået lidt mere i detaljerne med oprydningen end forventet. Og ved I hvad? Det viser sig sgu jeg har et ekstra rum i lejligheden! Et soveværelse! Det er slet ikke noget pulterkammer, som jeg ellers havde troet ;D Haha! Jeg har i samarbejde med Nicki fået tømt nogle kasser, og rydder lidt op, og pludselig har vi et hyggeligt lille soveværelse ^_^ Der mangler stadig lidt – fx. at lave hele skabet færdig, hænge nogle hylder op på væggen, og ikke mindst lamper. Men det er fint som et, længe tiltrængt, skridt fremad!

I morgen er der endnu en liste, for jeg har atter meget jeg skal nå! Jeg tager nemlig hjem til min mor i morgen, og er dér indtil jul..

 • Købe mandelgave (og finde på hvad fanden det skal være, i første omgang XD)
 • Købe mere gavepapir
 • Pakke gaver ind
 • Skrive to kort
 • Farve mit hår
 • Pakke taske til mit lille ophold ude ved min mor

Jeps… Jeg kommer endnu ikke til at kede mig ;D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Den er nok på vej :) Jeg sendte den i lørdags, men man kan jo aldrig regne med posten her i december.

 2. Hvor ser det godt ud ;)

 3. Jeg syntes godt nok også, det var lidt ambitiøst ;) men godt at se, at du fik et soveværelse ud af alt omrydningen.

  Det er nemlig en fantastisk mulighed for at opleve en hel masse. Og ikke mindst for at dyrke alle sine interesser. Jeg skal ud og benytte alle muligheder for at være kreativ. Og det er SKØNT!

 4. Ej hvor skægt, I lige havde plads til et ekstra soveværelse :)
  Lyder som om, du har masser af se til. god dag!

 5. Det ville jeg forslå at du gjorde. :) Prøv at læse Jane Eyre af Charlotte Brontë. Den er virkelig fantastisk. :D

 6. Glædelig jul, Simone :)
  Håber du får en rigtig skøn en af slagsen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.