Jeg har været siden klokken tis i morges (klokken 6:00 XD), for at kunne nå over til en af mine venner som ville hjælpe mig lidt med at læse op til min næste eksamen, som er backend. Han skulle desværre ud og flyve, men valgte alligevel at finde tid om morgnen inden han skulle afsted for resten af weekenden. Det er en god ven!

Men ja. Derfor er hele morgnen forgået i Visual Studio, med at omprogrammerer, og kommenterer koder XD Årh for pokker da! Heldigvis var jeg jo i godt selvskab :) … Men derfor er det altså alligevel lidt kedelig at kommenterer kode man allerede har skrevet…

Det er lidt uklart hvordan dagen ellers ser ud. Men jeg skal i hvert fald læse op til eksamen. Så må vi se om jeg får tid til noget hyggeligt, som fx. at tage et smut ud i stalden, til min dejlige hest.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. jeg står op kl. 6 hver dag

  2. admin says:

    Haha, nu kan vi jo altså alle ikke være super woman ;D

  3. Svar fra bloggen: Det var bare den første uges tid, der var træls heldigvis. :) Allerede nu er jeg helt sikker på at uddannelsen er det helt rigtige valg, da vi kommer ind på alle de forskellige metoder til at lave grafik, og det er noget der virkelig interessere mig. :)

    Jeg havde også tænkt lidt på multimedie designer, men det virkede mere som en der skulle kode meget, og det var ikke noget jeg gad arbejde med. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.