Jeg manglede vildt meget en vinterjakke, og nogle vintersko. Vinterskoene er kun semi hjemme, for de er da foret, og dermed varmere end mine Conversesko, men de svarer nok ikke overens med decideret vintersko ^_^” Men indkøbt er en ny lækker jakke, og jeg har byttet et par sko fra jul (som var Converse, og som jeg ikke kunne passe), er blevet byttet til et par fede sneakers.

103

Modström // Købt i Loftet // 1.500,- kr

104

Hummel // Købt i Salling // 499,- kr (sat ned fra 650,-)

Jeg er en glad ejer af disse fine ting! Nu skal jeg videre med eksamens læsningen ^_^” *Suk*…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Nicki says:

    Awesome sko og jakke!!

  2. admin says:

    Taaaak :D Glæder mig til at vise dig skoene når jeg engang kommer hjem igen ^_^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.