New in: Vintertøj!

Jeg manglede vildt meget en vinterjakke, og nogle vintersko. Vinterskoene er kun semi hjemme, for de er da foret, og dermed varmere end mine Conversesko, men de svarer nok ikke overens med decideret vintersko ^_^” Men indkøbt er en ny lækker jakke, og jeg har byttet et par sko fra jul (som var Converse, og som jeg ikke kunne passe), er blevet byttet til et par fede sneakers.

103

Modström // Købt i Loftet // 1.500,- kr

104

Hummel // Købt i Salling // 499,- kr (sat ned fra 650,-)

Jeg er en glad ejer af disse fine ting! Nu skal jeg videre med eksamens læsningen ^_^” *Suk*…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “New in: Vintertøj!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.