Jeg tænkte lige at jeg ville gennemgå mine 14 yndlings produkter som jeg bruger mest. Jeg er ikke den store bruger af make up i dagligdagen – der bliver det oftest kun til lidt mascara, og måske lidt eyeliner. Men skal jeg ud og spise om aften, eller i det hele taget bare set lidt bedre ud, bruger jeg hjertens gerne af mine lækre produkter.

12501  Translucent Matte Powder // 02  LR Deluxe foundation // 03 Pressed powder “Buff” // 04 Blush “Blushing rose” // 05 Eye Primer & Liner Sealer // 06 Gosh waterproof eyeshadow “Love that beige” // 07  Brightening Eye Colour “Brownstone” el. “Drama”// 08  Cream Eyeliner “black” // 09 Helena Rubinstein Lash Queen Feline Extravaganza // 10 GOSH Kohl Eye Liner Kohl “White” // 11 Lip Primer & Plumper // 12  Lip Lock Pencil // 13 GOSH Velvet Touch Lipstick “146 Cappuccin” // 14  Dramatic Lash Kit “black”

01  Translucent Matte Powder: Bruger jeg som det første make up. Det giver en ensartet hudtone, og skinnende hudområder bliver matte. Ligeledes bliver huden jævn at se på.

02  LR Deluxe foundation: Den bedste foundation jeg nogensinde har haft. Den er creamet, og nem at påfører i den ønskede mængde. Den giver en flot ensartet hudtone uden at se falsk ud. Desværre ved jeg ikke hvor man kan købe denne, da jeg har fået den af min veninde som har købt den via Tvshop. Det er et tysk produkt.

03 Pressed powder “Buff”: Jeg bruger sommetider et tyndt lag pudder over min foundation – men det er ikke nødvendigt. Den eneste grund til jeg bruger det, er for at sikre min hud ikke ser skinnende ud, og ligeledes fordi min foundation er en meget lille smule for mørk om vinteren,  og min pudder er tilgengæld fin og lys. Dog vil jeg vælge en lysere farve end Buff næste gang.

04 Blush “Blushing rose”: Denne pressed blush fra ELF, er den ultimative bedste blush! Jeg har flere farver, men min yndlings farve er “Blushing rose”. Den har en varm glød, og hælder ikke mod den pinke farve – den er en varm rød – uden at være for mørk. Den er nem at tone som man ønsker.

05 Eye Primer & Liner Sealer: Jeg bruger denne fantastiske Eye primer før jeg skal ligge øjenskygge hvis jeg skal ligge en naturlig makeup i brune/hudfarvede toner. Line sealeren bruger jeg altid ovenpå min eyeliner hvis jeg skal i byen hvor jeg vil komme til at få det varmt – den sikre altid at min eyeliner bliver hvor den skal.

06 Gosh waterproof eyeshadow “Love that beige”: Denne waterproof eyeshadow stick sælges ikke længere – men Gosh har lavet en ny variant af den, men den har jeg endnu ikke haft behov for at bruge. Jeg bruger denne øjenskygge som en primer, til under mine alm. øjenskygger. Jeg bruger især denne når jeg skal ligge smokey eyes. Den har det med at klumpe hvis man ikke lige får den smurt ordentlig ud på øjenlåget med fingeren efter påførsel.

07  Brightening Eye Colour “Brownstone” el. “Drama”: Jeg har mange af øjenskygge serien “Brightening Eye colour”, fra Elf, men mine ultimative farvoritter er “Bownstone” og “Drama. Jeg bruger “Brownstone” farverne når jeg skal ligge en naturlig makeup i brune farver, og “Drama” når jeg skal ligge en smokey eyes makeup. Det er nogle gode, og ikke mindst billige øjenskygger!

08  Cream Eyeliner “black”: Cream eyelineren er den ultimative bedste eyeliner jeg nogensinde har prøvet! Jeg skifter aldrig til en anden eyeliner igen! Den er så nem at påfører, og bliver bare på sin plads hele dagen! Og så holder den nærmest evigt, fordi der bare er uanede mængder i den krukke. Den er også en mørk sort! Ikke grålig eller kedelig at se på.

09 Helena Rubinstein Lash Queen Feline Extravaganza: Jeg har altid elsket Helena Rubeinstein mascaraen. Dette er min ultimative favorit. Den giver flotte fyldige vipper, og knald sort! Den er godt nok lidt dyr, men den er alle pengene værd!

10 GOSH Kohl Eye Liner Kohl “White”: Jeg er glad for min hvide eyeliner fra Gosh – men når den påføres på den våde linje, hvor jeg bruger den, holder den desværre ikke særlig længe. Men den har en flot kraftig hvis farve, som jeg ønsker.

11 Lip Primer & Plumper: Jeg bruger lip primeren inden jeg tager læbestift på. Den sørger for at læbestiften ligger i et jævnt og flot lat. Ligeledes sørger den for at læbestiften holder længere. Plumberen bruger jeg faktisk ikke, da jeg syntes den brændte en smule, da jeg puttede den omkring mine læber som forskrevet.

12  Lip Lock Pencil: Jeg bruger lip lock pencil’en omkring mine læber. Den hjælper til at holde læbestiften på plads.

13 GOSH Velvet Touch Lipstick “146 Cappuccin”: Jeg elsker denne læbestift. Den holder desværre ikke særlig længe på læberne, hvis man ikke bruger en primer eller en lip liner inden – men det er der jo råd for. Farven er helt fantastisk, og passer til min hudfarve. Den er hudfarvet, med en lidt varmere glød. Den er nem at tage på, og er modsat mange læbestifter ikke så tør.

14  Dramatic Lash Kit “black”: Rigtig fine, og billige falske øjenvipper. Nemme at påføre. Limen er nem, og usynlig. Holder hele aften!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

 1. Liv Salling says:

  Jeg har en spørge runde/ask me i gang på bloggen, måske du vil ligge en kommentar med et par spørgsmål? :-)
  http://livsallingsblog.blogspot.dk/2013/01/ask-me.html

 2. Jeg har det på samme måde med mit makeup-forbrug. Til hverdag er det nærmest ikke eksisterende – lidt concealer under øjnene og måske lidt eyeliner og/eller øjenskygge. Og de fleste dage intet af det. Men til festlige lejligheder får den gerne fuld skrue :)

  Cream Eyeliner “black” lyder spændende pga. det med intesitet og holdbarhed, men hvor let er den så at få af igen om aftenen?

 3. admin says:

  Den er rigtig god cream eyelineren! Og hvis du har mod på at prøve den, vil jeg helt klart anbefale det! Det er simpelthen den bedste eyeliner jeg nogensinde har haft :) … Jeg har ingen problem med at få den af igen om aften. Men det afhænger jo nok lige så meget af hvilken make up fjerner man bruger. Jeg bruger 2fase makeup fjerneren fra Nivea :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.