48% på ELF i 48 timer

Da ELF på nuværende tidspunkt har 48% på alle ikke nedsatte vare (og alle de allerede nedsatte vare næsten er nedsat med 50%), kunne jeg ikke lade være med at slå til. Og listen blev lang. Meget lang…

124100 øjenskygger // Fra ELF // 65,- kr (nedsat fra 130 kr)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

15 thoughts on “48% på ELF i 48 timer

 1. Man bør ej købe ind så tæt på sin fødselsdag!

  Og tak din charmetrold ;) Ja, mig og min løbetur det er et eventyr hver eneste gang. Jeg løber et sted, hvor der egentlig ikke er en sti og den dejlig stejl skrænt ned mod åen.. Kunne selvfølgelig løbe et andet sted, men der er så roligt derude!

 2. Jaeh når de engang har fået et ordenlig slag, så er det jo ud med dem. Ligesom med cykel hjelme. Jeg havde en jeg var rigtig glad for, men den model kunne jeg slet ikke finde i DK dengang jeg skulle erstatte den :P Så købte bare en fra Hööks, mener jeg :P Ikke det mest fancy, men den holdt da i et par år :)

  Nej rider desværre ikke mere. Red så heller ikke så voldsomt meget før – hestene jeg havde var jo lidt specielle ha ha. Den ældste var gammel avlshest, som ikke brød sig om at blive redet ret meget på. Hendes datter var lige på vippen til at være gammel nok til tilridning da jeg solgte hende, og den lille.. jaeh det siger jo sig selv – han var for lille :) Men savner at have heste (og dyr) omkring mig.

  Tjooh vegansk slik er lidt dyrere end almindeligt. Og kan ikke købes alle steder, desværre. Der findes dog nogle almindelige former for lakrids osv som jeg kan spise :) Panda laver nogle lækre nogle :)

  Fitness world har jeg aldrig brudt mig om, af en eller anden grund – oplevede dog det samme som du beskriver, dengang jeg boede i Aalborg. Dog har jeg boycuttet dem totalt efter deres smagsløse reklame for et par uger siden. Hvor en kvinde står og tæsker løs på en slagtet gris :S 2 dage efter eller lignende, kom der mail at SATS var blevet til Fitness World. Så meldte mig ud :P

 3. Cathrine, Hihi! Du har al mulig grund til at være misundelig! ;D Nu glæder jeg mig bare til at det bliver sendt! Yay :D

  Sandra, Wow! At gå fra at have tre heste til ingen. Det kan jeg slet ikke forstille mig, eller sætte mig ind i! Ö Jeg tror det ville være jordens undergang for mig ^^” hehe… Men det lyder nu til at du havde en sjov samling! Hehe. Det har jeg nu også; begge mine heste er heste jeg har overtaget som ikke havde det så godt forinden – hvilket de begge er lidt mærket af. Ligeledes er min vallak, blind på det ene øje ^^”

  Kan godt forstå at du savner at have dyr omkring dig! Det ville jeg også have gjort hvis jeg stod i samme situation. Men det er jo også klart hvis der ikke lige er tid mv. til det, i din situation. Jeg har jo stort set kun mig selv at tage hensyn til ^^”

  – Og ja! Fitness world i Aalborg er forfærdelig! Jeg har været dernede to gange; og der gik pigerne i bad og lagde make up INDEN de gik ind og “trænede”… Det magtede jeg bare slet ikke ^^” Haha! Men har faktisk ikke set reklamen? Men fuck hvor lyder det ulækkert -.-” Og nederen…

  Sofies closet, JA! :D Jeg var helt klart nødt til at slå til! Nu glæder jeg mig bare helt enorm til at de sender det ^_^ …

 4. Jeg håber virkelig meget at du smider en masse billeder op på din blog med det , bare for at gøre os andre endnu mere misundelig :P hehe.

 5. Det gør jeg. Desuden vil der snart være en oversigt over de produkter jeg oftest bruger, og en kort anmeldelse/beskrivelse af de enkelte produkter :)

  Da jeg efterhånden også har mange ELF produkter, som er samme type – blot forskellige farver – planlægger jeg at lave et “farvekort” (billeder af de enkelte farver på), så andre bedre kan få en idé om hvorledes farverne er i virkeligheden :)

 6. Man kan virkelig få mange lækre ting inde på hjemmesiden. Jeg var også så tæt på selv at købe mig fattig i ting fra ELF, men jeg måtte desværre lade være. Øv! Det er en dum tid her sidst på måneden :D

 7. Isabella Pernille, Jeg havde heldigvis en smule på kistebunden, som jeg havde gemt til en situation som denne ^^” Men nu har jeg købt mig fattig igen. Haha…

  Nicoline Berthy, Jeg er virkelig også glad for handlen! :D Det var et SUPER tilbud! … Har du aldrig prøvet ELF produkter før?

  Didda, Ja det var super billigt med den store plade med øjenskygger ^_^ 100 øjenskygger for 65 kr, er lige til at holde ud XD haha! … Men ja! Jeg elsker også bare ELF! :D Jeg har købt lidt nye ting denne gang, og ellers produkter jeg allerede har i andre farver.

 8. Det var også meget hårdt. Tænker stadig på hestene hver dag. Og har da også gået og leget lidt med tanken om at få hest igen. Men jaeh – omstændighederne der gjorde at jeg var nødt til at efterlade dem da jeg flyttede, har gjort at jeg er meget tilbageholdende. Andre dyr er desværre ikke en option – både mand og barn har allergi. Super surt, men vi arbejder på at finde en løsning :)

  Ja nemlig. SATS hvor jeg trænede, her i Lyngby, var sådan et sted hvor du følte dig rigtig velkommen når du kom ind. Personalet hilste og snakkede med dig, de andre ‘kunder’ hilste også når man kom ind i omklædningen osv. Det er også et mindre sted – nok fordi det har været relativt dyrt at træne der. Tror så stadig at det vil være et hyggeligt sted – men at der vil komme mange derop og træne, der er nøjagtig som du lige har beskrevet. Hvilket er lidt sørgeligt. Og dog – der er mange semi-kendte der træner dernede, og de vil jo nok forlade stedet, hvis det bliver for mange der render der.. hmm.. svært at sige..

  Dette er reklamen:
  http://veganermadsen.files.wordpress.com/2013/01/fitness-world.jpg?w=640

 9. Jeg kan godt forstå det er svært at tage skridtet til at få en ny hest. Hvis jeg mistede mine i dag, ville jeg også have rigtig svært ved at skulle indstille mig på at skulle have en anden/andre. Man har jo knyttet sig til netop de heste man har. Nu er jeg så heldig at jeg jo ikke har mistet nogen af mine heste. Min første hest, er Lady, som jeg stadig har i dag (8 år efter), men jeg kunne forstille mig smerten over at skulle skaffe sig af med sin hest igen, ligger i baghovedet hele tiden, i overvejelserne om det er det værd at købe en ny…

  Og angående allergi… Træls XD … Men her i huset er det faktisk mig der har allergi :( Jeg kan overhovedet ikke tåle nogen dyr, og lever dagligt med udslet, netop på grund af at jeg omgås dyr så meget ^^”

  … Øv hvor er det en nederen reklame -.-” … Men jeg har nu generelt altid hadet deres reklamer… Men de stemmer nu nok meget godt overens med den kultur der plejer at udvikle sig i den slags træningscentre…

 10. Det var da så lidt :D
  Mine vare er blevet sendt i dag! Og jeg har lige fået en mail om at tilbuddet er blevet forlænget, så der er stadig tid endnu ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.