For at få mere ud af mit tidligere indlæg; “Mine 14 yndlings“, lagde jeg en hurtig naturlig makeup, så i også kunne se de fleste produkter på. På billedet er der dog ikke brugt kunstige øjenvipper – og jeg har ikke brugt så meget blush, da jeg skal videre til Vadum, hvor jeg ved der er rigtig varmt ^^” Og så får jeg naturligt så forfærdelige røde kinder XD

127

Min hud er ret grim lige de her dage -.-” Så selv om jeg har godt makeup ser min hud ikke så forfærdelig smuk ud…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Jeg går ud fra du gør brug af en dårlig lyskilde her, eller er du ved at transformere dig fuldstændig til en asiater ? n__n Gul over alt!

  Og oh goat hvor har du store øjne! Pretty!

 2. admin says:

  Jeg har ingen andre lamper i lejligheden end den på badeværelset og den i køkkenet… Al sammen gule lysstofrør ^^ … Fedt.

 3. Det er jo lige det – for man ved jo også at man aldrig kan få en der minder 100 % om ens gamle dyr. Selvom jeg ved at de har det godt deroppe i Nordjylland, så tænker man jo stadig på dem daglig. Såeh.. det er nok heller ikke endnu at jeg får ny.. Der går nok et par år tror jeg :)

  Jeg har fået et par pels ting i mit liv. Nu sidder jeg så med kvaler – for jeg vil helst ikke gå med det. Bare tanken om de små dyr der har måttet lade livet for at lave et tørklæde til mig, får det til at vende sig i maven :S Men samtidig så har det været en gave.. Så på den måde syntes jeg det er svært. Jeg ville dog aldrig selv gå ud og købe noget der var af læder eller pels.

 4. Det ser super godt ud :)
  Jeg synes nu ikke at din hud ser så grim ud. – tror det er noget man mest selv kan se ;)

 5. You’re gorgeous,babe!
  xx
  B.
  http://www.beeswonderland.com/

 6. admin says:

  Sandra, så har du jo også et par år til at overveje om det er det rette for dig, at få en hest igen :) Der er jo også masser af andre muligheder; som fx. halvpart, helpart mv. Det er jo også ufattelig dyrt at have hest – men det ved du jo uden tvivl.

  Men det er da dejligt at vide at de har det godt, hos deres nye ejer/ejere… Det er altid en stor trøst, kunne jeg forstille mig ^_^

  – og for pokker da! Det er da et dilemma hvis man har fået pels i gave ja! Og man ikke selv har interessen i den slags ^^” … Jeg tror heldigvis aldrig det sker for mig, fordi jeg altid har været imod den slags. Min modstand bunder langt mere i den generelle behandling af dyrene, fremfor det faktum at de må lade livet (et dødt dyr lider jo ikke)… Men jeg er altså på ingen måde hellig! På nuværende tidspunkt køber jeg ofte æg fra burhøns sidst på måneden, da pengene simpelthen ikke rækker til æg fra fritgående høns… Og her er der jo virkelig tale om dyr som lider.

  Didda, tro mig… Makeuppen redder meget ;) Lige denne uge har jeg krader fjæs. Men det forsvinder heldigvis når ugen er omme ^_^” … Min hud plejer generelt at være ret ren og pæn. Det er kun i de perioder jeg skal holde pause fra min hormonbehandling at det er rigtig slemt som nu (1-2 gange om året) :) Lider af PCOS, som er en hormonel sygdom.

  Borjana, Thank you so much! You are nothing less than gorgeous yourself!

  Gittemary, tusind tak ^_^ Det gik nu lidt stærkt, og lyser er lidt dårligt – men jeg fik da vist nogle af mine yndlingsprodukter in action ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.