Da jeg i dag var på arbejde i Føtex, så jeg et tilbud jeg ikke kunne stå for. Syoss’ produkter var sat ned til 29,95,-. Jeg har endnu aldrig prøvet nogen Syoss produkter før, udover deres olie. Olien er jeg glad for, men den overgår ikke min favorit som er “Loreal Elvital Extraordinary oil coloured hair” (når der er tale om olier i den billige ende). Jeg var ikke interesseret i at prøve nogen af deres shampoo’er, da de indeholder sulfater, og jeg har farvet hår (= hurtigt udvasket hårfarve). Ligeledes har jeg masser af shampoo der hjemme af mit sædvanlige mærke :)

152

Jeg endte dog som sagt med at købe en balsam. Oleo Intense Thermo Care – med kreatin olie i. Jeg glæder mig til at prøve den i morgen, og komme med mit førstehåndsindtryk. Men det kræver et par ugers brug inden jeg for alvor kan sige om den er noget ved. Det kan jo være der er andre som skal ned og have den til ca. 30 kr under pris i morgen, efter I har læst min umiddelbare anmeldelse af produktet ;D

give-away

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om den :)
    Jeg plejer selv at bruge Tresemme! :)

  2. admin says:

    Jeg vil også rigtig gerne prøve den nye fra Tresemmé, med kreatin, men jeg venter til at den kommer på et godt tilbud :) Heldigvis er det jo nemt for mig at følge med i, når jeg arbejder i parfumeafdelingen i Føtex :D – kommer dog aldrig til at bruge hverken Syoss, eller Tresemmé shampoo da de begge indeholder sulfater, hvilket er hårfarvens værste fjende :D Haha!

    Glæder mig nu også til at prøve den nye balsam her, når jeg kommer ind fra stalden :) Min hår er virkelig også den tørreste busk lige nu, efter at have blandet foder XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.