Jeg vil ligge ud med at skrive, at dette er mit førstehåndsindtryk af produktet “Oleo Intense Thermo Care” fra Syoss. Dette er skrevet udfra én anvendelse af produktet.

Jeg er ikke imponeret – men ej heller skuffet. Produktet er udviklet til meget tørt hår. Bagpå står det skrevet (Som på alle andre af den type produkter), at man vil nå frem til det bedste resultat ved at bruge hårkuren og shampooen i samme serie. Dette har dog ikke nogen interesse hos mig, da der er sulfater i shampooen, og dermed farven i mit hårs værste fjende.

153

Som sagt har denne balsam ikke overvældet mig, ved første anvendelse. Men det er vigtigt for mig at sige, at jeg i dag har brugt en shampoo, som jeg ikke er særlig glad ved (Er på besøg hjemme hos min mor, og da min egen shampoo indeholder ca. 1,2L, har jeg ikke orket at slæbe den med) i dag, og dette selvfølgelig også kan have påvirket det første resultat. Men på trods af det, så er balsammen bestemt 30 kr værd – jeg ved bare ikke om jeg ville betale den fulde pris som er 60 kr (på nuværende tidspunkt).

Balsammen har efterladt mit hår, velduftende, og blødt. Det var nemt at køre mine fingre igennem håret bagefter. Præcis de ting man forventer af en lækker ny balsam. Dog var mit hår hverken super skinnende, eller tilført ny fugt. Mit hår så knap så tørt ud, som inden brug, men mit hår så heller ikke ud til at være blevet tilført div. olier, som produktet indeholder. Dette kunne dog hurtigt rettes op på, da jeg tilførte mit hår dens daglige dosis af “Loreal Elvital Extraordinary oil coloured hair”.

Indtil videre er jeg tilfreds med produktet, men som sagt ikke overvældet af dens effekt. Jeg glæder mig til, at afprøve produktet over en længere periode, og se om det kan udrette mirakler – det kræver jo tid at tilføre håret den fugt det behøver, hvis man, som jeg, døjer med meget, meget tørt hår.

29,95,- kr for 500 ml ganske udmærket balsam, er dog ingenting! Og jeg vil derfor anbefale, alle at tage i Føtex inden ugens slutning og indkøbe en balsam. Normalt bruger jeg selv  “BC Color Freeze Conditioner”, som jeg er meget tilfreds med – og som jeg indtil videre stadig fortrækker. Begge produkter er udviklet af Schwarzkopf.

give-away

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

  1. Tak for anmeldelsen :)

  2. admin says:

    Det var så lidt :) Håber du kan bruge det til noget. Jeg vil skrive mit helhedsindtryk når jeg har brugt den lidt længere, og under nogle forskellige forhold :)

  3. Tak for de gode tips :D

  4. admin says:

    Det var så lidt :D Jeg håber de var brugbare for nogen :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.