196

Nej jeg spiser faktisk ikke ‘Ben and Jerry’s’ is lige nu, som billedet måske antyder ^^” Men min mor har fødselsdag i morgen, og Bøje, mor og jeg, har alle hver især lavet en dessert til når der kommer masser og gæster :D Og jeg har så valgt at prøve at lave Cookie Dough is ^_^” Håber det bliver godt! Jeg har kun lavet kagedejen i dag, og smidt den i fryseren, og når jeg så engang kommer hjem fra arbejde i morgen, skal jeg lave selve isen. Nom nom!

give-away

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Uh B&J’s er totalt ynglings is. Sejt at du selv begiver dig ud i det :-)

  2. admin says:

    Det er også min yndlings (på trods af at jeg aldrig får den)! Men jeg har kun fået den alla to gange i mit liv eller sådan noget, fordi jeg simpelthen er for nærig til at købe den… Men nu har jeg så prøvet at lave min egen… OG DEN ER MEGA, MEGA GOD! Og slet ikke svær at lave :D Regner med at smide opskriften op i morgen ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.