Nicki og jeg aftale i starten af året at vi ville til at leve sundere. Jeg vil indrømme at det ikke har gået så godt. Vi lever stadig usundt. Det skyldes hovedsageligt mig. Jeg bor skiftevis hos min mor (for at hjælpe), og herhjemme. Det er svært at købe sunde madvare, når man ikke ved om jeg er hjemme eller ej, og flere gange når vi ikke at spise det hele, fordi jeg netop ikke kommer hjem… Og det betyder mange penge direkte i skraldespanden. Det dur ikke. Nicki og jeg lever på et stramt budget, og det dur ikke at vi er nødt til at smide så meget ud.

Men det vender nu! Eller rettere den første! Jeg er begyndt at være mere hjemme, og nu vil vi til at leve sundere. Det indebærer også at vi gerne vil til at løbe sammen. Det bliver dejligt at få noget mere sammen, end bare at sidde og hygge i sofaen med en god film (selv om det godt nok lyder mest fristende) ^^”

210

Det betyder også at jeg har taget mig sammen og hentet appen “Shapeup”, ned til min ipad. Da jeg ikke ved hvad jeg egentlig vejer, kan jeg først gå igang, når jeg lige har vejet mig – men ud fra den vægt og højde, jeg i første omgang har plottet ind i programmet, må jeg spise 1427 kalorier om dagen. Jeg tror det bliver hårdt når man er alvorligt sukkerafhængig… Så fra d. 1, skal jeg i gang med at tælle kalorier.

give-away02

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. Det lyder rigtig spændende, har også lige hentet den, så må vi se hvor længe det holder denne gang :) !

  2. Det er virkelig farligt at ride, og man kan virkelig komme galt af sted. Jeg synes nu også, at en hjernerystelse og en brækket næse er slemt nok. Pigen fra min højskole er blevet udskrevet fra hospitalet nu, men hun skal gå med et korset i tre måneder – og så går hun glip af vores studietur til Amsterdam i næste uge :( øv.

  3. admin says:

    Cathrine, Vi kan jo prøve at hjælpe, og støtte hinanden lidt i det :) Jeg starter bare først seriøst op fra på mandag af :)

    KiirEj hvor er det bare synd for hende :( Det er da super træls at hun ikke kan komme med på studietur :(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.