I disse dage er jeg dybt frustreret! I går løb jeg 7,33 km, med en fart på 8.9 km/t. Det var fedt at kunne løbe så langt. Men der var en simpel grund til at jeg pressede mig selv til at løbe længere end de sædvanlige 5 km; jeg havde spist fed mad, og meget mad, søndag da jeg var til konfirmation. Jeg mistede denne dag muligheden for at tælle kalorier, og holde styr på hvor meget jeg indtager. Selvfølgelig skal det være sådan at jeg engang i mellem kan give slip på tøjlerne, men denne uge tager det så meget overhånd at jeg faktisk er gået hen og blevet lidt frustreret over mig selv.

Det er sådan at jeg i søndags, som sagt, spiste meget mad, og den fede af slagsen. Desuden skal jeg til fødselsdag lørdag, hvor jeg heller ikke kan kontrollerer mit mad indtag 100%. Selvfølgelig kan jeg begrænse mine portioner, og det har jeg også tænkt mig at gøre, men jeg syntes det er træls at jeg ikke kan veje det jeg spiser, og få det skrevet ned… Værre bliver det kun, at jeg skal i byen lørdag aften. Jeg går meget sjældent i byen, og vil derfor tillade mig at tage afsted, nu hvor en veninde jeg virkelig savner har inviteret mig. Men det betyder alkohol (og ja man kan sikkert have en sjov fest uden alkohol, osv. men det er ikke det jeg er interesseret i, i dette tilfælde. Kalorier eller ej.)… Søndag kommer jeg til at spise junk food. Og det gør jeg fordi jeg allerede inden jeg begyndte på mit “projekt sund Simone” indgik en aftale med en virksomhed om at jeg skulle teste deres produkter… Junk food. Jeg har ikke i sinde at bryde denne aftale.

Det hele har betyder at jeg selvfølgelig dyrker ekstra motion denne uge, og yder en ekstra indsats med at spise sundt de øvrige dage. Men det kommer til at betyde jeg enten ingen vægttab har denne uge, eller måske endda en vægtøgning :( Men nu må jeg tage det med oprejst pande. Mit projekt “lev sundt Simone!” er en livsstilsændring, hvor der også skal være plads til at leve livet en sjælden gang… Så må der bare gå længe inden jeg indtager den slags skidt igen ;)

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et gavekort på 100 kr til fabfashion. Klik her for at deltage.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. Simone Simone, du er blot et mennesker, som alle os andre, hvorfor skulle du ikke have lov til at feste eller spise mere en gang imellem :P Synes ikke at du bør blive frustreret, du begrunder selv dine valg, så kan ikke se det dårlige i det. Din livsstils ændring er jo ikke på tid, så tag det stille og roligt ;)

  2. Rolig girl. Do what you gotta do, og så er du bare sund igen i næste uge.

    Det er faktisk godt at have nogle usunde dage, det gør at de stofskifte bliver holdt til ilden. Så det kan faktisk gavne dit vægttab :)

  3. admin says:

    I har helt ret begge to :D Jeg har accepteret det er og er lidt mere afslappet omkring det nu. Det skal heller ikke tage overhånd det hele, for så ender jeg bare med at give op, og blive endnu federe end jeg var til at starte med ^^” Lol!…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.