Konfirmation hos Laura

I går var jeg til konfirmation hos en af de piger jeg rider sammen med. Det var en super hyggelig konfirmation med god mad, og søde mennesker. Konfirmanden, Laura, var simpelthen så smuk, og jeg fik heldigvis taget en masse billeder af hende som hun kan få og gemme.

230

Men det betød også jeg skulle tidligt op. Trine og jeg var ovre ved Laura, 10 minutter over 7 for at sætte hendes hår, og ligge hendes makeup. Derudover skulle vi skal gøre os klar, og ordne heste, for vi skulle hente Laura ved kirken med hendes og Trines hest. Men det var det hele værd! Hun blev så glad :) Det føltes rigtig godt at kunne være med til at give hende en konfirmation som hun virkelig nød og forhåbentlig vil mindes med stor glæde.

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et gavekort på 100 kr til fabfashion. Klik her for at deltage.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “Konfirmation hos Laura

  1. Nu var jeg jo oppe længe FØR klokken 7 for at kunne nå derhen mv ;) Der skulle jo også lige spises morgenmad og sådan inden… XD haha!

    Og det var en rigtig fin dag. :)

  2. Jeg vil godt give dig ret i at det er TIDLIGT! Lige gyldigt om det var efter 5 eller 6. Måske er det morgen for nogen, men hvis man ikke er vant til, ja så er det både hårdt og tidligt :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.