Dag 01 : Sidste indkøb

Jeg er gået i gang med en blog challenge: 30 days blog challenge. I første indlæg skal jeg skrive om mit sidste indkøb. Det er ikke det mest sindsoprivende emne, men det kan da være at i kan bruge mit lille tip, som tilfældigvis tager udgangspunkt i mit sidste indkøb.

308

Mit sidste indkøb er neglelakfjerner servietter. Jeg har købt dette produkt via Ebay, til en pris af 5.50 kr (prisen er inkl fragt). Pakken indeholder 32 servietter, og en halv serviet rækker til 10 fingernegle… og så dufter de af æble ;) Jeg ved ikke hvor god jer der ude er til at bruge neglelakfjerner, men for mig er det blevet billigere (og nemmere) at bruge disse i stedet for at købe den flydende i butikkerne. Og så er pakken meget mere praktisk, da den er meget lille, og nemt kan tages med, når man er meget på farten som jeg.

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Dag 01 : Sidste indkøb

    1. Der er en masse andre dufte, men hos den sælger jeg købte, kunne man ikke selv vælge hvilken duft man ville have ^_^

    1. Ja prisen er bestemt ikke slem! :D
      Jeg håber du bliver lige så glad for produktet, som jeg er :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.