Give-away: LoveAble øreringe!

Som den opmærksomme læser måske har opdaget, så er jeg super glad for mine nye øreringe fra LoveAble, og jeg er derfor rigtig glad for nu, at kunne forærer et par flotte øreringe fra LoveAble, til mine søde følgere! Øreringene som du er så heldig at kunne vinde, er dem som ses på billedet nedenfor.

282

For at deltage i give-away skal du blot gøre følgende:

 • Være fast læser af min blog via Bloglovin (klik her) – påkrævet for at deltage.
 • Like LoveAble på facebook (Klik her) – påkrævet for at deltage.
 • Skriv en kommentar til dette indlæg (husk at tilføje din korrekte email i mailfeltet, så jeg kan kontakte dig når konkurrencen slutter, hvis du er vinderen) – påkrævet for at deltage.
 • For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du skrive et indlæg på din egen blog, som linker både til loveableaarhus.tictail.com, og min give-away. Du skal smide linket til dette indlæg som en kommentar til dette indlæg. – Valgfrit.
 • For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du dele et indlæg fra LoveAbles facebook side, via facebook – Valgfrit.

Denne give-away slutter d. 21/06-2013, hvor vinderen vil blive udtrukket. Held og lykke!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

27 thoughts on “Give-away: LoveAble øreringe!

 1. Jeg har lavet en aftale med deres søsterforlag HR.Ferdinand om at anmelde bøger for dem og det er igennem Susanne derfra jeg har fået kontakt med C&R forlag. Så bogen er et anmeldereksemplar og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med den :-)

 2. Ville ønske, at jeg kunne lade disse skønheder pryde mine ører til min dimmision i juni <3
  Følger begge steder og har delt på Facebook :)

 3. Alle kriterier er opfyldt – på nær at dele på min Blog (har ikke sådan en) – men der er naturligvis også delt på FB :)

  Kh Maria Seidelin

 4. whauuuu hvor er de flotte jeg kan slet ikke stå for den smukke farvesætning og den flotte model der er på de smukke øreringe, de minder lidt om de egyptiske smykker <3 meget smukke og elegante

 5. Følger på bloglovin, og liket på Facebook
  Smukke øreringene, må gerne hænge i mine ører
  Vh Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.