Første UV gel nails

Så har jeg prøvet at lave mine første gel nails ever. Det gik ok – men min højre hånd er godt nok betydeligt grimmere end min venstre XD Men jeg er faktisk godt tilfreds, i forhold til, at det er første gang jeg laver dem ^_^

336

337

Men det var faktisk rigtig hyggeligt :) Tror jeg vil ønske mig noget glimmer gel, så jeg kan lave nogle spændene negle, i stedet for kun fransk manicure :) … Men det kan være at jeg skal øve mig en hel del mere, inden jeg går i gang med noget mere fancy XD

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Første UV gel nails

 1. Jeg har faktisk læst det indlæg :) Det er ret godt. Men Jeg skal lige have motivationen helt. Men jeg har fået en masse gode råd fra min læge :)
  Jeg er allergisk overfor det meste frugt, alle nødder og nogle andre madvarer, der gør det en smule mere vanskeligt. Det er pisse irriterende

  Sikke fine negle! :D Jeg har aldrig nogensinde haft negle sat på af nogen art :P

  1. Ej hvor er det træls for dig :( Så kan jeg godt se at det er en smule mere problematisk. Jeg har også allergi overfor nødder, og citrusfrugt – men jeg har alligevel kronisk allergi, så jeg spiser det bare alligevel ;D Hehe… Men så simpelt er dit problem jo nok desværre ikke :(
   Men jeg er glad for at du syntes det var et godt indlæg. Jeg håber du kan bruge det til noget når du selv starter :)

   TAAAK :D De var mega svære at lave! Jeg har før lavet akrylnegle (én gang). De blev grimme ^^” Men jeg elsker at have negle på, så det er fedt hvis jeg selv kan lære at lave det nu. Men det kræver godt nok en del mere træning ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.