Jeg er gået i gang med en blog challenge: 30 days blog challenge.I dag er emnet “Dine 3 yndlings sange lige nu”. Jeg syntes den har været svær, da der er rigtig mange sange, som jeg har nydt at lytte til i mange år, og stadig gør det. Jeg har meget svært ved at udpege, at netop dén og dén sang er mine yndlings – så derfor har jeg besluttet at dele 3 sange jeg bare elsker rigtig meget, blandt mange!

Within Temptation – Overcome – Stand my ground (single)

Three Days Grace – Never too late – One-X

My Chemical Romance – Kill All Your Friends (cover) – The Black Parade (b-side)

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.