I dag har jeg været ude for at kigge på tøj med min mor. Jeg har ikke råd til tøj i øjeblikket, men jeg havde brug for ny undertøj og en bikini. Heldigvis var der undertøj på tilbud i H&M, og der var også en bikini til en ok pris at finde derinde…

Men i forbindelse med at vi var ude og handle, prøvede jeg også noget tøj, bare sådan for sjov. Lige nu er stort set alt mit tøj, som jeg har derhjemme i mit skab fra str. 42-44. Det er efterhånden blevet alt for stort. Og i dag da jeg prøvede lidt tøj hist og her, fandt jeg ud af, at den str. jeg nu bruger ikke er en str. 40-42, som jeg troede, men en str. 38

Det fylder mig med stor glæde, at selv om min mave er kæmpe stor, så er jeg trods alt blevet mindre – også om maven. Det er dejligt endelig at kunne være i en str. 38 igen, da det er mange år siden jeg har kunne været i det. Mit BMI-tal er også kommet ned på 23.9, så jeg burde efterhånden have en OK, sund krop.

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(14) Comments

 1. Line Abildgaard says:

  Du så mega sej!

  1. admin says:

   Tak søde! :D
   Årh jeg savner at være på samme “hold” som dig ^_^ Det var tider! Du kommer altid med sådan nogle god pep-talks ;) haha

 2. årh str. 38!! Det må være lykken!
  Jeg er str. 40-42, og jeg vil bare så gerne ned på 38-40!

  1. admin says:

   Det er også lykken! Bortset fra at jeg ikke kan passe noget af mit nuværende tøj ^^” Det er lidt problematisk, da det ligner jeg har iført mig en sæk, lige meget hvilket tøj jeg tager på XD

 3. Ah, den følelse kan jeg godt huske.. Den er god.

  1. admin says:

   Du er også endnu mere sej end mig! :D
   Hey! Hvor mange størrelser gik du egentlig ned?
   Jeg tror str. 38 er fint for mig at blive på, med min højde osv.

   1. Uh, det ved jeg faktisk ikke. Men tror jeg gik fra en 46/48 agtigt til den str. 38/42 jeg bruger nu (min overkrop er str 38, og underkrop str. 40/42 )

    Noget i den stil.

   2. Og lige noget andet – har roddet med det dersens ShapeUp i 2 uger og har tabt 3 kilo.
    Ordet er yay n__n !

    1. admin says:

     Så fedt søde! Super flot! Nu skal du ikke tabe dig for meget! Du var jo slank i forvejen :)
     Jeg bruger ikke shape-up lige for tiden :) Er ved at øve mig i at leve sundt uden at bruge den. Men det er et genialt redskab!

     1. Meget genialt! Jeg bruger det i hverdagene, og lever ‘normalt’ i weekenden. Jeg er nu heller ikke så præcis med det, da jeg ikke vejer min mad. Gætter mig lidt frem, og bruger det primært til at holde et overblik. Plus det minder mig om at huske at drikke vand n__n”

      Jeg skal nok lade være med at tabe mig for meget ;) Men har en drømme vægt som jeg vil prøve at komme ned på!

      Lyder godt at du er ved at slippe appen og vender tilbage til virkeligheden og selvbeherskelsen. Det er den ultimative gevinst ved en livsstilsændring!

 4. Hvor er det dog flot! :)

  1. admin says:

   Tusind mange tak :D Jeg er også rigtig glad for det.

 5. Hvor lækkert!
  Det er der det rigtig går op for en hvor meget det man har tabt sig gælder

  1. admin says:

   Ja det er bare helt rigtigt!
   Jeg er også blevet rigtig motiveret til at få en flot mave, nu hvor jeg har fået mig en flot bikini :) Så må vi håbe at jeg kan nå at få bare lidt fladere mave på 4 uger ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.