Jeg er gået i gang med en blog challenge: 30 days blog challenge. I dag er emnet “Yndlingsserie i dit hjem“. Jeg har rigtig mange serier, som jeg rigtig godt kan lide – men jeg har ikke ret mange serier i mit hjem. Ofte låner jeg af andre, eller ser mine serier på Netflix. Det er meget sjældent at jeg køber en serie på DVD. Men min yndlingsserie, som jeg har i hjemmet må afgjort være Death Note.

332

Death Note var en af de første animer, som jeg blev rigtig glad for. Den har alt hvad man ønsker af en anime! Fede karakter, spænding, sjov, og et univers man syntes er interessant. Jeg syntes det er en super fed serie. Det er en anime – men jeg er også glad for IRL filmene.

Jeg har op til flere gange genset serien, og gik faktisk i gang igen, i forbindelse med min tur til Køge for at besøge Høgh. Tiden gik meget hurtigere i toget, når jeg bare kunne slappe af, og fordybe mig i en genial serie.

Min yndlings karakter i serien er helt klart Yagami Light (og som nogen måske husker, havde jeg et fantastisk hamster, som var opkaldt efter netop denne karakter).

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Yagami Light er også en rigtig fed person! Jeg kom aldrig videre fra L’s død så jeg har aldrig fået set eller læst serien færdig

  2. admin says:

    Det har jeg heller ikke ^^” … Haha!
    Mit sidste projekt var at se videre fra L’s død… Men ja.. Det er endnu ikke lykkedes mig, selv om jeg har alle afsnitene på dvd. Min slutning ER bare hvor L dør, og Light vinder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.