Jeg er gået i gang med en blog challenge: 30 days blog challenge. På den tiende dag i denne challenge, er emnet “En hjemmeside du jævnligt bruger”. Det er svært at skulle vælge én hjemmeside jeg jævnligt bruger – for der er jo mange jeg ofte gør brug af – så i stedet har jeg valgt et par stykker som jeg jævnligt bruger, og som jeg ikke ville undvære.

333

Ebay.co.uk

Ebay er klart en af de hjemmesider jeg bruger jævnligt. Jeg køber mange småting på Ebay, da jeg har fundet ud af, at mange af tingene virkelig kan betale sig, at købe over Ebay i stedet for i butikkerne herhjemme i DK (Fx. Neglelakfjerner). Det er ganske simpelt min yndlings webshop! Men man skal passe på – for med de lave priser, kommer man hurtigt til at smide i indkøbskurven, uden egentlig at overveje hvor dyrt det bliver sammenlagt.

334

Katyhawk.net

Min yndlings blog her på nettet er Katyhawk.net – så logisk nok er det også en side jeg jævnligt kigger forbi. Bloggen er fyldt med dejlige stemningsbilleder, og der er i det hele taget bare en dejlig atomsfære på bloggen… Der er også fyldt med lækre opskrifter som man drømmer om at lave, men aldrig for taget sig sammen til (i hvert fald i mit tilfælde ^_^”).

335

Cupcakecouture.org

Cupcake Couture er blandt de eneste modeblogs, som jeg jævnligt vender tilbage til. Personen bag er fra Finland, men hendes stil bæger meget præg af “ganguro” stilen, som stammer fra Japan. Det er som, sådan ikke fordi jeg læser meget af indholdet på siden, men jeg elsker at kigge på de smukke billeder, som hun poster. Jeg syntes hendes tøj er langt mere spændene end det man finder på mange danske modeblogs (undskyld, hvis du er modeblogger – det er jo bare min sølle mening ^_^).

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Dwah, er jeg din yndlingsblog? du er da bare en jordbærtærte med en kop lækker te ved siden af n__n <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.