441

Her til aften har vi måtte sige farvel, til vores elskede hest, Jarpur :'( Han var en dejlig hest – altid frisk på spilopper. Jeg husker da vi fik ham – total rå. Aldrig været i hænder. Vi brugte dagevis i boksen på en stol; og langsomt vænnede han sig til vores tilstede værelse, og frygt ændrede sig til nysgerrighed, og nysgerrighed blev snart hengivenhed og loyalitet. Det er efterhånden mange år siden nu. 9-10 år faktisk. Men på de år, satte du dit mærke, søde Jarpur. Du vil blive savnet, og lige nu kan mine tåre ingen ende finde. Hvil i fred min ven.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(11) Comments

 1. Åh nej :/ Jeg kondolere <3

  1. admin says:

   Tak.
   Det er bare slet ikke til at forstå :'( Han var så solid, og i sin bedste alder. Aldrig været syg før :'(

 2. Det er jeg ked af at høre. Det er aldrig sjovt at sige farvel til en man elsker.
  Han er draget til den evige hestefold, hvor maden kommer til tiden og der altid er mudder at rulle sig i.

  Det gør ondt i starten, og kan gøre ondt længe. Men det bliver bedre. Knus!

  1. admin says:

   Jeg har aldrig mistet en hest før :(
   Og jeg har jo hørt om, hvor svært det var for dig at “komme videre” – og jeg frygter det bliver det samme for mig :( jeg er så ked af det, og føler slet ikke jeg har energien til at komme i gang om morgnen.

   1. Jeg kan stadig blive utrolig trist når jeg tænker på Cloetta, selvom det efterhånden er 2 år siden jeg mistede hende.
    Men, det bliver bedre. Man skal bare huske at det er alle de gode minder og den kærlighed man følte til hesten der gør at man har så ondt i hjertet.

    Men som altid når man mister nogen man elsker, så tager det tid at komme sig.
    Desværre i nogle tilfælde lang tid.

    Jeg vil engang i fremtiden have hest igen. Men der vil gå lang tid, for smerten over at miste Cloetta har været- og er ganske ulidelig. (begynder helt at græde mens jeg skriver dette).
    Jeg er faktisk ude i den tragiske tilstand at jeg hellere vil spare mig selv smerten i fremtiden. For det gør bare så forbandet ondt. Men man kan ikke gemme sig væk i frygten for at blive såret, for så går man glip af så meget.
    Det er bare svært.

 3. Kondolerer :(

  1. admin says:

   Tak søde

 4. Sarah says:

  Årh nej! Det er jeg frygtelig ked af at høre!! :´( Stakkels Jarpur!
  Det er så sørgeligt når man mister de kære dyr! Jeg føler med dig!
  Knus

  1. admin says:

   Tusind tak søde :(
   Du har jo for nylig været det samme igennem. Det er så mega trist, og gør bare SÅ ondt :'(

 5. Kondolorer ;/ Det er så frygteligt, når en man har så kær må væk herfra.

  1. admin says:

   Det kom bare så pludseligt :'(
   Jeg havde slet ikke forventet at det var NU han skulle væk. Han har altid været sund og rask, og faktisk en meget robust hest… Men 12 år – det er jo ingen alder :(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.