Jeg har rigtig svært ved at komme op om morgnen. Jeg er træt, og energiforladt. Når min alarm går af, om morgnen, kan jeg ikke forstå, at jeg skal op – det er jo fuldstændig sort udenfor vinduet. Det er jo nat!

Jeg tror bare lige jeg skal i gang. Vænne mig til mørket. Så skal min energi nok også komme igen! ^_^ Men så kan jeg da glæde mig over, de smukke solopgange, som jeg ser, når jeg cykler i skolen om morgnen :D

Og hey! Jeg er kommet i gang med at komme nede i Fitness World! Og jeg syntes faktisk det er ret fedt.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Vinter og vinter.. det er jo kun oktober n__n

  Skær et græskar og sæt det i soveværelset !

  1. admin says:

   HAHAHA! Jeg vidste bare at du ville komme med et “modsvar” :D Hahaha! Hvordan skulle jeg dog kunne leve uden dig, søde Høgh? :D <3

   1. Dit liv ville højst sandsynligt foregå nede i en mørk kælder. Mere eller mindre.

    Jeg er en sand fryd.

 2. Hahaha det har været mørkt længe om morgenen når jeg står op, eftersom jeg skal op 4.45 for at nå i skole kl 8 i Vejle xD

 3. Lysterapi kan anbefales :) det tager selvfølgelig lidt tid, men med de nye lamper med blåt lys, er det ikke længe man behøver at sidde ved den :) det redder i hvert fald mit efterår og vinter. Har skrevet om det på min blog både i år og sidste år :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.