Så er vinteren her…

Jeg har rigtig svært ved at komme op om morgnen. Jeg er træt, og energiforladt. Når min alarm går af, om morgnen, kan jeg ikke forstå, at jeg skal op – det er jo fuldstændig sort udenfor vinduet. Det er jo nat!

Jeg tror bare lige jeg skal i gang. Vænne mig til mørket. Så skal min energi nok også komme igen! ^_^ Men så kan jeg da glæde mig over, de smukke solopgange, som jeg ser, når jeg cykler i skolen om morgnen :D

Og hey! Jeg er kommet i gang med at komme nede i Fitness World! Og jeg syntes faktisk det er ret fedt.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “Så er vinteren her…

    1. HAHAHA! Jeg vidste bare at du ville komme med et “modsvar” :D Hahaha! Hvordan skulle jeg dog kunne leve uden dig, søde Høgh? :D <3

  1. Lysterapi kan anbefales :) det tager selvfølgelig lidt tid, men med de nye lamper med blåt lys, er det ikke længe man behøver at sidde ved den :) det redder i hvert fald mit efterår og vinter. Har skrevet om det på min blog både i år og sidste år :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.