I dag har været en rigtig træls og trist dag. Jeg har grædt så meget, at jeg slet ikke tror der er flere tårer i mine øjne. Mit hoved gør ondt, mine øjne er hævede, og jeg har det i det hele taget bare rigtig øv-agtigt.

Dagen i dag startede med, at jeg tog bussen ud til min mor, hvor søde Jarpur jo var ( Farvel Jarpur :'( ). Jeg er super ked af, at jeg ikke nåede at sige farvel til ham, inden han udåndede, men det hele gik så stærkt. Det var derfor vigtigt for mig, at komme derud her til morgen. Se ham en sidste gang, og ae hans dejlige brune pels. Det var hårdt – men det var også den rigtige beslutning. Hvis jeg ikke havde set ham, ville jeg slet ikke kunne forstå, at han ikke er der mere… Selv om det nu engang stadig er svært.

442

(Armbånd lavet af hestehår – Faraos-hest.dk – 500 kr)

Min mor havde klippet noget af hans hale inden Daka kom og hentede ham (jeg er glad for at de kom så hurtigt, så han ikke skulle ligge der i flere dage). De hår vaskede vi, og gjorde klar til afsendelse. Min bror og jeg, har nemlig besluttet at få lavet et armbånd til min mor, til minde om søde Jarpur. Selv nøjes jeg med en tot pandelok, som jeg vil flette, og sætte en lille sløjfe i.

Resten af dagen er sådan set gået med at græde sammen, og snakke om de gode stunder…

Tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg har ikke kunne overskue at svare på dem i dag – men jeg lover jeg lige tager et kig på dem når jeg har det lidt bedre.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Lyder som en smuk idé med det armbånd <3
  Håber at I med tiden kan tænke på Jarpur uden tårer i øjnene.

  1. admin says:

   Tak søde – jeg syntes også det er en helt fantastisk idé med armbåndet. Hvis jeg havde råd ville jeg også få lavet et til mig selv – men det har jeg desværre ikke i øjeblikket. Men det kan være jeg får om nogle måneder, og så har jeg jo lidt hår.
   Jeg håber også det på et tidspunkt kan blive uden tåre i øjnene man kan tænke på søde Jarpur. Lige nu gør det bare alt for ondt :(

 2. Puha, kan godt forstå det har trukket mange tårer. Godt du fik set ham! Og hvilken fantastisk ide med armbåndet. Det er jo så flot og samtidig en fantastisk måde at mindes på :)

  1. admin says:

   Ja det var rigtig godt at jeg fik set ham :)
   Og jeg er bare helt sikker på at det er en god idé med det armbånd :) Bliver en skøn måde at kunne mindes ham – og så er de super smukke.

 3. […] storebror og jeg, gav min mor Jarpur en gang til i fødselsdagsgave – denne gang i form af et armbånd, lavet af Jarpurs hale. Det var et smukt armbånd, og et minde min mor kunne bære for […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.