Nu skrev jeg jo forleden omkring, at der var hestetyve på spil i jylland (Hestetyve i jylland). Derfor syntes jeg, at det er passende, lige at komme med en update. Nu har “nyhederne” jo også ramt aviserne, og folk er efterhånden ret opmærksomme på problemet, og er godt oppe på dupperne.

Men jeg har valgt at skrive en update, da jeg simpelthen syntes at ordet, omkring disse seje piger skal deles! De har nemlig formået at anskaffe fuld nummerplade, samt videooptagelse af manden, som kom på ubuden besøg i deres stald. Nu er jeg bare spændt på, om dette billede bliver offentlig gjort. Nummerpladen er offentliggjort på Facebookmen jeg ønsker ikke at skrive den her på bloggen, da man selvfølgelig er uskyldig til andet er bevist. Det kan jo være at han var der i andet (lovligt) ærinde!

Ja som overskriften lyder, så var tyvene på spil igen i nat. De har i nat været forbi Rideklubben Hammelev og Omegn, heldigvis var vi forberedt og havde to piger sovende i stalden! Første gang var omkring kl. 2 i nat, hvor en mand med samme beskrivelse, som i de andre tilfælde. Manden banker på døren indtil stalden og rasler med en pose hvorefter han går igen (formentligt for at tjekke om der er fri adgang). Hvad han ikke ved er at vores to piger er i stalden, så de følger efter ham og konfrontere ham. Manden udgiver sig for at være avisbud på meget dårligt engelsk. Pigerne spørger om han har en avis så, hvorefter hans adfærd bliver meget aggressiv og han kører igen. Omkring kl 5 i nat køre en bil med “180” km/h ind i gårdspladsen ved stalden. Det er den samme mand igen (han har nok tænkt at pigerne måtte være gået hjem i seng nu) Men heldigvis var de stadig i stalden og får manden jaget væk endnu engang.. Pigerne har filmet episoden, fået fat i mandens fulde nummerplade og politianmeldt det! Lige nu er jeg helt utroligt lykkelig over at de to piger var i stalden, ellers havde vi manglet to heste i dag! Så vil opfordre alle andre til at holde rigtig godt øje med jeres heste og har i tidligere på året haft besøg af nogle uvedkomne ligesom vi har, så hold ekstra øje, for så har de helt sikkert været og udvælge stedet!

- Skrevet af <3 Kristine & Charlatan <3 J

Fremgangsmåden lyder ikke helt som i de øvrige tilfælde (hvor de altid har været to personer afsted, samt det altid har forgået om dagen) – men det er jo fint nok at være opmærksom ^_^ Men jeg må indrømme at jeg selv tvivler lidt på om denne “sag” har sammenhæng til de øvrige tilfælde… Bilen er også en anden.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Vi to har vist en forskellig holdning til hvad ‘fedt’ er..

    Det’ gas ! Have en herlig fredag alligevel :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.