Det er simpelthen utroligt, at man ikke kan have sine dyr i fred! Følgende indlæg florerer lige nu på hestegalleri.dk – alle tre tilfælde er fra i går, og ved alle tilfældene lyder beskrivelsen af personerne, meget ens.

Min veninde er på ferie og jeg passer lige hendes heste i dag da jeg kommer der ned og ser efter vand og giver dem hø og foder så ser jeg en bil og tænkte, når ja det kan jo være hendes forældre der holder der (de skulle hente nogle ting det havde min veninde sagt til mig). Da jeg så kommer ned til hendes “gård” er det ikke hendes forældre, men en rumænsk bil. Jeg skyndte mig om til hestene og der står der så en mand og en kvinde og var ved og binde min venindes 2 hingste. Jeg skyndte mig hen til dem og fik hestene fri og sagde de skal væk og det kan ikke gå stærkt nok. Det er meldt til politiet og de fik nummerpladen.

Så pas nu på jeres heste. Min venindes var ved og blive stjålet i dag. Dette er en advarsel til jer andre. Jeg syntes i skulle vide det.

- Skrevet af anne mette h

I dag, kl 16:20 ca ved Aabenraa omegn, Stubbæk (Sdr. Jylland), var jeg på vej op til mine heste. På vejen derop gik jeg forbi marken, hvor mine to hopper står og græsser (fra. kl 09:00 – 16:00, hverdag), da jeg pludselig får øje på to mennesker, der er inde på marken og var i gang med at undersøge den ene af mine heste. Jeg skynder mig ind til dem, og beder dem at besvarer på mit spørgsmål om, hvad de laver. De bliver så ved med at påstå at de er læger, på et meget dårligt engelsk, mens manden stadigvæk holder fast i min hest og kvinden står ved siden af. Jeg forklarer så, at jeg er hestenes ejer og ikke har bedt om en læge, og at de skal være venlige at gå, eftersom de ikke har noget at gøre.
Pludselig siger kvinden et-eller-andet hullabulla-sprog til manden og tager min hest. Manden kommer truende imod mig og begynder med at skubbe og puffe til mig, og spørger om hvad mit problem er (igen på meget dårligt engelsk). Efter, skynder de sig væk, og jeg skynder mig med at tage mine heste ind. Mens jeg er i gang med at få fat på mine heste, opdager jeg så at parret triller væk i en ældre, lille, udenlandsk peugeot og en hvid, udenlandsk varevogn med en ældre, gammel, brun – hvid hestetrailer, følger med dem.

Det er nu meldt til politiet, men jeg beder jer alle sammen om at være opmærksomme.

Manden, ca. 185cm høj, alder 30-40år ca., sydudlandsk (evt romansk), kraftig bygget (evt. muskuløs), iklædt sorte bukser og en sort bluse, studset mørkt hår og skægstubber.

Kvinden, ca. 160cm høj, alder 30-40år ca., sydudlandsk (evt romansk), kraftig / buttet, iklædt sorte leggins og en sort posede bluse, skulderlangt hår med blonde / brune striber.

- Skrevet af SMM © - Imod VIP ordning

ADVARSEL!!!
Der har i dag været to i en sort ford mondeo ude for at stjæle tre heste i Sdr. Omme nær Grindsted. Ejeren havde hørt at der havde været ubudne gæster andre steder i landet, så hun bad en om at køre ud at tjekke. Da hun kommer derud er den ene hest allerede bundet i gårdspladsen, og der er en på vej ud efter den næste hest. Manden skubber hende voldsomt omkuld, de kommer begge to i bilen og skynder sig afsted. Episoden er politianmeldt, men hold godt øje med jeres heste!
-Og det er en sort ford mondeo uden nummerplader!

- Skrevet af Christina&Jasmin<3

Så det lyder, som om, det er de samme to personer, men de skifter umiddelbart bil undervejs. Ligeledes bevæger de sig fra by til by i Jylland. Hvor er det ulækkert, at folk ikke kan holde nallerne for sig selv!

Jeg kan ikke selv tage ud i stalden og våge over mine heste i dag – men jeg har heldigvis andre til det!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Det er da for galt altså D:
  Det burde ikke være sådan at man nu skal til at frygte for om en dyr er der næste gang man kigger!

  1. admin says:

   Ja det er SÅ forbandet ulækkert!
   Hvis jeg så dem nærme sig mine heste, ville jeg gå i dræbermode!

 2. Det er.. satme ulækkert!

  1. admin says:

   Mega :(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.