Min dag har ellers være lidt trist og træls – eksamenslæsning, eksamenslæsning, og ja; eksamenslæsning. Men det er der rettet helt op op nu! Jeg er i helt fantastisk humør!

Jeg slæbte mig selv ud i stalden, da min koncentration simpelthen ikke var der til at læse mere. Det var den bedste beslutning jeg kunne have fortaget mig. Laura og jeg red nemlig en fantastisk tur i skoven i det halvlune vejr … Og så arbejde vi med Largo – og det er egentlig det som har gjort mig aller mest glad!

448

Vi har nemlig haft rytter på Largo i dag! Han var en glad, arbejdsvillig og afslappet hest! Det var simpelthen så fantastisk at opleve! Især fordi så mange var imod mig i starten; Han kunne ikke blive ridehest, han var vild, og han var farlig, sagde de! Men ja – Largo er blind på det ene øje – men det gør ham ikke farlig! Han er den kærligste og mest lyttende hest jeg kender. Min smukke dejlige hest.

Nu er det ærgerligt at jeg ikke har meget tid i stalden for tiden da jeg skal forberede mig til eksamen i næste uge… Har bare lyst til at være ude og arbejde med Largo hele dagen! XD

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Far says:

    Du arbejder sgu for hårdt min pige. Var det dig selv der var rytter på Largo ?

    1. admin says:

      Nej :D Jeg er sgu stadig lidt for tung, til hans manglende muskler. Men det var Laura ude fra stalden ^_^ Hun er jo lettere end en jockeyrytter…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.