I love you, Berlin <3

Jeg glæder mig! Min store bror og jeg skal til Berlin sammen i November. Vi skal ned og hygge, drikke kaffe på caféer, spise god mad, shoppe, (og han vil nok også se nogle seværdigheder) – og der bliver nok også mulighed for at købe lidt julegaver, til nogle gode priser, dernede.

Der er internet i den lejlighed vi skal bo i, så jeg vil helt sikkert også prøve at få taget nogle hyggelige billeder, som jeg kan uploade her på bloggen. Vi skal være der i fire dejlige dage :) Lejligheden vi har lejet ligger lige i hjertet af centrum, så mere perfekt kunne det ikke blive.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

12 thoughts on “I love you, Berlin <3

  1. Jeg skal nok prøve at huske at få taget nogen :D
   Jeg glæder mig bare rigtig meget til at komme afsted ^_^

  1. Haha :D Jeg kan godt forstå at du er misundelig ^__^
   Jeg glæder mig også rigtig meget :’D
   Og TUSIND tak! :D Det bliver bare så godt.

 1. Nu når du har smidt noget street art op så skulle du næsten tage på en guide tur rundt i Berlins gader og historierne omkring street arten og hvorfor de er oppe.
  Det er en helt fantatisk tur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.