Så blev jeg endelig færdig med at læse biokemi op… Og nu kan jeg så absolut intet fysiologi og anatomi huske, og kun en meget lille biokemi… Jamen det var da skøn herligt. Jeg håber det hele kommer lidt til mig, når jeg sidder til eksamen. Der er i hvert fald ikke ret meget mere jeg kan gøre.

453

Jeg hopper i hvert fald nu videre til det sidste fag som jeg mangler at læse op på; sygepleje. Jeg må håbe at der noget som hænger ved dér i det mindste :D

Surt som det hele er – ja så er der også lidt lyspunkter… Jeg har en lille missekat som holder mig med selvskab <3 Det er nu meget hyggeligt så. Og ej at forglemme at der står en kop varm kakao ved siden af, som jeg kan nippe lidt til ^_^

454

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Dejligt med en selskabelig kat- <3 Der findes næppe noget bedre.

    Og skønt der er lys for enden af tunnellen! Snart er det hele (vel)overstået :'D

  2. Læste det som ‘skygge pleje’.

    Så dit eksamens materiale gik fra ret cool til ret.. lunket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.