Så er det i morgen…

Så er det i morgen jeg skal til eksamen. Har allerede lagt mine joggingbukser frem… Man skal jo i det mindste have behageligt tøj på, når man skal sidde og svede i helvedet, ikke? ;) Og så regner jeg med, at jeg skal ud og købe tonsvis af slik, som jeg kan tage med til eksamen i morgen. Hvis jeg ikke kan finde ud af nogen af spørgsmålene – ja så kan jeg i det mindste få tiden til at gå med at æde noget sødt ^_^

Vi fortæller historier, fordi menneskeliv i sidste ende har brug for og fortjener at blive fortalt

Da jeg lige nu er i gang med at læse “patientologi”, som omfatter “læren om at være patient”, faldt jeg over dette citat, som jeg syntes er meget smukt – og også meget relevant til sygepleje faget.

Der er 11 emner tilbage at læse i sygepleje, og så er jeg færdig med at læse op. Så skal jeg bare i gang med at terpe de ting som jeg er næsten sikker på at jeg i hvert fald bliver “spurgt” om til prøven…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “Så er det i morgen…

    1. Nu er det jo heller ikke til at fremme min hjerneaktivitet… Men til at trøste mig, når jeg indser at jeg INTET kan huske ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.