Så er det i morgen jeg skal til eksamen. Har allerede lagt mine joggingbukser frem… Man skal jo i det mindste have behageligt tøj på, når man skal sidde og svede i helvedet, ikke? ;) Og så regner jeg med, at jeg skal ud og købe tonsvis af slik, som jeg kan tage med til eksamen i morgen. Hvis jeg ikke kan finde ud af nogen af spørgsmålene – ja så kan jeg i det mindste få tiden til at gå med at æde noget sødt ^_^

Vi fortæller historier, fordi menneskeliv i sidste ende har brug for og fortjener at blive fortalt

Da jeg lige nu er i gang med at læse “patientologi”, som omfatter “læren om at være patient”, faldt jeg over dette citat, som jeg syntes er meget smukt – og også meget relevant til sygepleje faget.

Der er 11 emner tilbage at læse i sygepleje, og så er jeg færdig med at læse op. Så skal jeg bare i gang med at terpe de ting som jeg er næsten sikker på at jeg i hvert fald bliver “spurgt” om til prøven…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Du skal ikke spise slik, det er ikke godt for hovedet når man skal tænke.
  Læs mere her: http://www.dr.dk/sundhed/dinsundhed/artikler/2010/0510124810.htm

  Hovedet skal jo helst være på toppen n__n God fornøjelse!

  1. admin says:

   Nu er det jo heller ikke til at fremme min hjerneaktivitet… Men til at trøste mig, når jeg indser at jeg INTET kan huske ;)

   1. Spis sundt !

 2. Sarah says:

  Virkelig smukt citat!
  Er sikker på du nok skal klare den søde!
  Held og lykke :)

  1. admin says:

   Tak søde :D
   Og ja.. Det håber jeg…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.