Fast forward?

Funny Gif Pictures free (12)

Hvorfor er det nu liiige at man ikke kan sætte tiden på fast forward lige som i The Sims? Hvor ville det dog være lækkert hvis jeg lige kunne skrue tiden frem til torsdag eftermiddag, når min eksamen er overstået!

Mangler at læse 7 siders biokemi, og lave opgaver hertil, og så springer jeg ellers videre til næste fag; sygepleje. Jeg krydser fingre for at det går noget hurtigere med forståelsen af sygepleje, for der er dælme også meget at læse XD

Endnu engang erklærer jeg lige… Min hjerne er grød!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

One thought on “Fast forward?

  1. Click… thats why :) Selvom skole-eksaminer måske netop var undtagelsen hvor det kunne have fungeret ^^ Pøj pøj med at fortynde din grød med endnu mere pensum ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.