569

På trods af at jeg var syg, fik jeg besøg af to søde veninder i dag, som jeg havde lovet at lave negle på inden jul og nytår.  De blev rigtig gode begge sæt negle og de gik umiddelbart rigtig glade og tilfredse herfra.

Det glæder mig sådan når folk er glade for det jeg laver. Jeg bliver så stolt! Indtil videre har jeg kun et billede sendt af det ene sæt negle – negle i lilla og glitter. Jeg syntes de blev rigtig fine og festlige.

 • Husk at deltage 3. advents give-awayen hér

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Nej hvor er de flotte! :)

  1. admin says:

   Tusind tak :D Jeg syntes også de blev ret gode ^_^
   Og det lød bestemt også til at min veninde var glad for dem.
   I morgen aften regner jeg med at pose de andre negle jeg lavede her til aften :)

   1. Glæder jeg mig meget til at se! :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.