Der er meget at lave indenfor, når vinden rusker i træerne udenfor. Vi har dog været rigtig heldige med, at have forholdsvis roligt og “varmt” vejr denne december, så det er ikke ligefrem fordi vi er nødsaget til at finde på nogle indendørsaktiviteter – men det er nu alligevel hyggeligt, nogen gange, bare at blive inde i varmen

Nyd en kop varm kakao… Når det er koldt udenfor, elsker jeg at sidde indenfor med en kop varm kakao. Der er i særdeleshed noget magisk ved det, når man er ude på landet ved min mor. Her er det altid dejligt at komme ind efter en gåtur, eller en hyggelig ridetur, og så bare kunne sætte sig ved spisebordet med en kop varm kakao. Ekstra hyggeligt er det, når der samtidig er gang i pejsen. Så bliver det vidst ikke bedre, når der er tale om vinter hygge?

567

Lav en juledekoration… Er du god med gran, stearinlys og ståltråd – så kan det være at du skal give dig i kast med at lave en juledekoration! Selv har jeg ikke tålmodigheden, og ej heller kreativiteten til at lave en juledekoration – men det har min mor. Det betyder at vi hvert år har en super smuk juledekoration, som borddekoration på julebordet.

Dekorationen på billedet er fra julen 2012. På trods af at min mor på daværende tidspunkt var meget syg, og havde meget begrænset energi, formåede hun at lave sådan en smuk dekoration, som virkelig kom til sin ret da vi fik dækket bordet, og placerede den i midten.

049

Spis en masse æbleskiver!… Selvfølgelig kan man også bruge den tid man har indendørs i december på at spise. På den måde kommer man jo i træning til at køre mest muligt indenbords juleaften! Du kan jo samtidig bringe lidt julestemning ind i billedet, ved at inviterer en masse over til en julet spise: æbleskiver!

Da jeg var mindre var jeg egentlig ikke fan af æbleskiver – men i dag kan jeg da godt se at det var for mærkeligt! Det er da en lækker, og ikke mindst hyggelig spise her om vinteren. Men 2-3 æbleskiver, og så skal man vidst heller ikke have ret meget mere indenbords.

553

Bage en masse lækre kager… Nu når vi snakker om mad – så kan man også bruge tiden på at lave en masse lækre kager, og småkager.

Jeg har allerede brugt et par dage herhjemme på at bage honninghjerter, og pebernødder. Især pebernødderne blev virkelig en succes. Honninghjerterne var Nicki vild med – men jeg havde lavet dem lidt for tynde, så de var næsten småkageagtige.

Hvis du selv føler for, at afholde den store bagedag, kan opskrifterne på pebernødderne og honningkagerne kan findes hér.

20131201-191755.jpg

Lav nogle flotte negle… Du kan selvfølgelig også bruge din dag på at lave nogle flotte negle! Jeg skal faktisk bruge hele min eftermiddag på at lave negle på andre i dag. Jeg syntes det er super hyggeligt – og mine “kunder” glæder sig til at få et par fine negle, som passer til julen og nytåret.

Hvis jeg får tid, skal jeg også i gang med nogen nye på mig selv i morgen aften – jeg filede (og knækkede – FYYYY!) nemlig mine sorte negle af i går, for at kunne prøve lidt nyt ^_^

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

 • Husk at deltage 3. advents give-awayen hér

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(11) Comments

 1. Fine negle… suk, hvem der kunne. Mine negle tåler desværre ikke at blive gemt væk bag neglelak pga mit psoriasis ..

  Men I bliver sikkert rigtig fine !

  1. admin says:

   Det er bare rigtig træls for dig at du skal døje sådan med det :( Men heldigvis er du så naturlig smuk! Du mangler ingen kunstige forbedringer :D

   Men mine veninders negle blev bare rigtig fine – nu må jeg se om jeg når at få lavet nogen på mig selv i morgen eller fredag :)

   1. De blev vildt flotte. Kan de godt holde helt til nytår? Der er alligevel 1½ uge til?

    uh uh, er der en chance for at se dit juleaften outfit :D ?

    Og igen, så mange tak for din gave. Den var MEGET lækker n__n

    1. admin says:

     De kan sagtens holde til nytår. Når man ikke har en hverdag hvor man render rundt ude i stalden, og har et arbejde hvor man konstant får sine fingre mast, og klemt og jeg ved ikke hvad kan de sagtens holde 2-3 uger :) Og sommetider længere. Det kommer an på hvor godt man passer på dem :) Og dem jeg har lavet på, har en ret stille og rolig hverdag :D

     Måske :D Jeg har ikke tænkt så meget over tøjet endnu. Kun neglene ^_^ Men jeg får vidst først tid til at lave dem fredag – jeg magter ikke rigtig i dag, og jeg skal arbejde lørdag og søndag.

     Jeg er SÅ glad for at du kunne lide gaven :D Er virkelig imponeret over at den nåede så hurtigt frem O_O

     1. Postdanmark har oppet sig! Jeg sender din i morgen og håber at den når frem inden. Men det kommer selvfølgelig an på hvornår du drager til jul.

 2. Sikke nogle flotte negle du har lavet. Jeg må sige at vejret her på Bornholm kunne opfordre til varm kakao, gløgg, æbleskiver og hygge indendørs. I går rendte jeg (der ellers er en kuldeskid) rundt i t-shirt og warmpeace trøje udenfor for at lappe min kampvogn (min cykel). Det er ikke noget jeg har prøvet i min levetid i december måned. Det er lidt underligt hehe.

  Arbejder på at få julehumøret til at toppe til juleaften, nu må vi se om det kommer til at virke :-)

  1. admin says:

   Det må vi håbe :)
   Jeg er sikker på at dit humør nok skal blive klar til den forestående jul :) Man plejer jo altid at kunne finde en smule stemning når man i hvert fald rammer den 24, syntes du ikke? :D

 3. Ej hvor ser det hyggeligt ud, og perfekte ting til indendørs ting :D

  1. admin says:

   Tak :D
   Syntes også selv at jeg kom på nogle ret gode bud ;D haha

 4. Kakaodrikning, Disney-marathon, lækker madlavning, pakke pakker ind, læsning, kort/brætspil, Ringenes Herre 1-2-3-hygge og julekalender på TV er også blandt mine favoritter i december.

  1. admin says:

   Det lyder også som nogle ret gode indendørsaktiviteter :D!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.