557

Lige en påmindelse om, at du har muligheden for at vinde lækre præmier hver advents dag! Lige nu kører tredje konkurrence, som er 3. advent give-awayen! Du har i denne uge muligheden for at vinde 3x Black Head Mask breve fra Billig-makeup.dk

Deltag i konkurrencen HÉR.

Hvad er en black head maske? Black Head Masken er kendt for som en effektiv peel off maske som er kendt for at modvirke hudorme, bumser, fedtet hud eller rødme. Efter behandlingen vil du på peel off masken se alle de fjernede urenheder og nyde en renere og blødere hud samt mindskede porer.

Give-awayen slutter d. 22/12-2013, hvor vinderen vil blive udtrukket og kontaktet! HUSK at næste give-away desuden starter d. 22/12-2013.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.