I dag har der været lidt familiehygge – men ikke meget. Vi startede morgnen med brunch hos min mor og Bøje, og det var super hyggeligt. Men alle havde andre planer i dag, så vi tog forholdsvis tidligt hjem. Det var nok godt nok, for jeg har ligget syg på sofaen hele dagen :( Allerede for et par dage siden begyndte jeg at blive syg; men i dag var det bare helt galt, og jeg føler jeg brænder op af feberen.

Men i går havde vi en rigtig hyggelig aften med masser af julehygge! Jeg har dog ikke kunne dele alle de gode billeder med jer, da min stedbror ikke ønsker at have billeder lagt på nettet – hvilket jeg har fuld forståelse for, og jeg har derfor frasorteret dem hvor man kan se hans ansigt på.

592

593

594

595

Jeg fik også taget en masse dejlige julebilleder af maden, bordet, og træet. Det var den bedste jul længe. Jeg nød den virkelig. Det var i særdeleshed skønt at have Nicki der! Jeg glæder mig til at fejre jul med ham og hans familie næste år.

 

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

  • Husk at Deltage 4. advents give-awayen hér

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.