Jeg ligger syg – så der er ikke meget udestemning over mig. I dag skal vi ud og besøge Nickis familie – og det glæder jeg mig rigtig meget til. Så jeg har spartlet mit ansigt op, og skruet mig ned i en nederdel, så jeg i det mindste kan se lidt respektabel ud ^_^” Haha! Men jeg ligner nu stadig noget der var løgn. Feber og makeup… Nej… Det er faktisk ikke en god kombination…

Men jeg har da alligevel været inde og rode i mine gemmer for at finde lidt udestemningsbilleder! På trods af at jeg elsker at sidde foran min computer, så er jeg et udpræget udemenneske. Jeg elsker at være ude i naturen, og i særdeleshed i selskab med dyr.

117

Sidste år var min mor og jeg ude på rigtig mange gåture i skoven – og det var rigtig dejligt. Desværre har ingen af os haft tid til det i år. Men jeg håber når foråret melder sig, at vi enten kan gp en tur med hundene i skoven, eller ride en hyggelig tur sammen.

Men på trods af at vi nu er i december måned syntes jeg ikke kun vi skal mindes om sne, og kulde. Jeg er allerede begyndt at rette mine tanker i mod sommeren! Jeg glæder mig allerede til at træerne bliver grønne, og solen står højt på himlen – fra tidlig morgen til sen aften!

092

Det er som om man bare har mere tid, og overskud når sommeren kommer. Jeg syntes det hat været svært at nå i stalden her i vintermånederne, inden det blev alt for mørkt til at man kunne træne seriøst. Men i det mindste har jorden ikke været så hård i år, at man ikke kunne ride!

Udelivet er dejligt! jeg kunne ikke leve uden de udendørsaktiviteter jeg dagligt foretager mig! Det er især dejligt når man kan dele det med andre.

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

 • Husk at Deltage 4. advents give-awayen hér

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Wow hvor nogle smukke billeder! Både af dine sommer og vinter billeder. God bedring. Det lyder ikke fedt at skulle have feber, med det du skal.

  1. admin says:

   Tusind tak :D Mange af dem er desværre crappy kvalitet :) Men bare mindet er foreviget er det vel okay ^_^

 2. Puha sygdom – og så lige i juletiden. Det er næsten lige før at billederne i sig selv kan gøre enhver rask. Håber du snart bliver rask igen. Jeg ligger vandret og kan knap løfte mit corpus efter de mange dage med julemad.

  1. admin says:

   Ja det er træls at være syg, her når det er meningen man skal hygge sig med andre :( Men jeg tog mig sammen, og fik en fantastisk dag med min kærestes familie alligevel.
   Og tusind tak for rosen af billederne :D De giver også mig lyst til at komme ud!
   Hahaha! Jeg kender virkelig godt kende følelsen af, hvor ens krop bare er blevet for tung efter man har ædt så meget XD hahaha!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.