Glædelig jul!

Glædelig jul! Nu er det jo juleaftensdag – og juleaften nærmer sig hastigt! Bøje og jeg er i gang med at lave maden – og kalkunen er faktisk allerede ved at være færdig O_o … Det er nok ikke lige det bedste da vi først skal spise om en time tidligst. Eller det plejer vi i hvert fald først ^_^

586

Men vi har fået hygget os rigtig meget i dag, allerede! Jeg hentede min bror og Nicki omkring klokken 12:00. Da vi kom hjem til min mor og Bøje, gik de straks i gang med at pynte juletræet – og de fik virkelig gjort et flot stykke arbejde! :D

587

Min mor gik i gang med en af hendes famøse juledekorationer. I år var den langt mere moderne, end den hun lavede sidste år – men mindst lige så smuk og spændene at se på! På en eller anden måde, minder alle grenene mig om rensdyr gevir.

588

Bordet blev dækket med vores sædvanlige juleservice, og det så knaldhamrende godt ud! Der er bare noget særligt når netop dét service kommer på – så er det endelig jul!

589

Patrick og Nicki er på pynte, og delvist oprydningsholdet, så de havde masser af tid til at se film – og ja… De sidder og ser The Holiday!

590

Gaverne er også blevet smidt ind under juletræet. Og aldrig har vi haft så mange gaver til jule O_O (jo måske hvor vi var små!)… Man skulle tro at der var 3 børnefamilier eller sådan noget som der skulle holde jul hos os…

591

Og alle sammen kan sgu ikke være under træet XD Det halve af stuen er nærmest dækket af gaver ^_^ Hehe!
Glædelig jul alle sammen! Jeg håber i får den dejligste jul man kunne drømme om! Jeg ved at jeg får en fantastisk jul – det er den faktisk allerede! <3
Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

  • Husk at Deltage 4. advents give-awayen hér

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

7 thoughts on “Glædelig jul!

    1. Det må dejligt at være hjemme hos familien igen, efter at have været så langt væk fra dem :D

      Og min jul var også bare helt perfekt ^_^ <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.