Puha. Den sidste uge har vidst ikke handlet om andet end eksamen – hverken her på bloggen, og ej heller i mit liv her bag skærmen. Men det hårde arbejde har så også båret sin frugt! Jeg var nemlig til eksamen i dag – og på trods af at jeg trak det jeg bare ikke ville trække – ja så kunne det ikke have gået bedre! Det blev til et 12-tal!

Så ja; jeg kunne logisk nok ikke være mere glad ^_^ … Tusind tak til alle jer som ønskede mig held og lykke, og i særdeleshed jer, som lagde øre til at mit brok og selvmedlidenhed. Nu er det overstået, og nu kan jeg endelig tage ud til mine heste!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(9) Comments

 1. KÆMPE TILLYKKE! Den karakter er da velfortjent med alt det arbejde du har lagt i det <3

  1. admin says:

   Tusind tak! :D
   JA jeg har virkelig knoklet for det denne gang ^_^

 2. Rigtig mange tillykker til dig :D

  1. admin says:

   TUSIND tak :D

 3. Tillykke!

  1. admin says:

   Tusind mange tak :D

 4. Wow, stort tillykke!!!! Det lader også til, at du virkelig har knoklet med forberedelserne – og så er der altså ikke noget bedre, end når det betaler sig! Skidegodt gået! :D

  1. admin says:

   Tusind tak!
   Nej jeg har aldrig knoklet så meget for en eksamen som denne! ^_^ Jeg er virkelig glad og stolt!

 5. […] … Lige nu, føler jeg virkelig at jeg ingen bekymringer har i livet! Det er så dejligt at eksamen er overstået, og jeg rent faktisk har tid til at få et liv […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.