Modul 2 eksamen – tjek!

Puha. Den sidste uge har vidst ikke handlet om andet end eksamen – hverken her på bloggen, og ej heller i mit liv her bag skærmen. Men det hårde arbejde har så også båret sin frugt! Jeg var nemlig til eksamen i dag – og på trods af at jeg trak det jeg bare ikke ville trække – ja så kunne det ikke have gået bedre! Det blev til et 12-tal!

Så ja; jeg kunne logisk nok ikke være mere glad ^_^ … Tusind tak til alle jer som ønskede mig held og lykke, og i særdeleshed jer, som lagde øre til at mit brok og selvmedlidenhed. Nu er det overstået, og nu kan jeg endelig tage ud til mine heste!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

9 thoughts on “Modul 2 eksamen – tjek!

  1. Wow, stort tillykke!!!! Det lader også til, at du virkelig har knoklet med forberedelserne – og så er der altså ikke noget bedre, end når det betaler sig! Skidegodt gået! :D

    1. Tusind tak!
      Nej jeg har aldrig knoklet så meget for en eksamen som denne! ^_^ Jeg er virkelig glad og stolt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.