Ingen bekymringer i livet

Åhh hvor er det bare skønt, at kunne sætte sig i en dejlig varm stue, med en dejlig varm kop te, efter man har været i stalden og knokle hele morgnen/formiddagen… Hvor er det dejligt man i det hele taget kan tage ud og knokle i stalden ^_^” … Lige nu, føler jeg virkelig at jeg ingen bekymringer har i livet! Det er så dejligt at eksamen er overstået, og jeg rent faktisk har tid til at få et liv nu!

637

Jeg har ikke helt ferie endnu. Jeg skal på arbejde klokken 15:00 i dag, så det er kun et par timer jeg har til lige at ligge og slappe af på sofaen, da der også skal gåes med hunde, og fodres andre dyr her ude ved min mor, inden jeg tager afsted på arbejde. Men det er fint! For klokken 20:15 i aften har jeg en lille ferie! Jeg har nemlig fri fra både skole og arbejde indtil på næste torsdag! L-u-k-s-u-s!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Ingen bekymringer i livet

 1. Åååh – jeg kan ikke lade være med at være en smule misundelig! Hvem der bare havde lagt alt eksamensræset bag sig. Åh,suk!

  Men jeg håber, du nyder din genvundne frihed :’D

  1. Det gør jeg i hvert fald i fulde drag!
   Den eksamen har bare fyldt så meget! Jeg har sovet dårligt om natten, og udover at passe dyrene herude på mine forældres gård, har jeg udelukkende læst til eksamen. Det har stort set været fra 07-08 morgen, til 20-22 om aften… Dagen før jeg skulle op, gik jeg først i seng klokken 23:00… For jeg skulle liiiiige ordne det sidste XD
   Men ja! Nu er det overstået! Og selv om jeg skal på arbejde i dag, så kan jeg virkelig godt mærke i ro og sjæl, at jeg har fået meget mere fred for en stund ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.