Eftersom jeg er ved at grave mig selv helt ned i et hul, af ren fortvivlelse og opgivelse – må jeg hellere lige tage mig sammen, og kigge på de positive ting, som jeg kan glæde mig til i den kommende tid!

 • Jeg glæder mig til klokken 12.11 i morgen, hvor min eksamen gerne skulle være overstået ^_^” (og jeg vil gerne sige på forhånd, at ingen skal være ved at gå ud af deres gode skind, pga. manglende opdatering i morgen, da jeg har en masse ting jeg skal orden – så det behøver ikke nødvendigvis at betyde at jeg har dumpet…)
 • Jeg glæder mig til at se Nicki i morgen! Eftersom jeg ikke har fået noget ordentlig aftensmad de sidste par dage (har ca. levet af cola, smoothie, og chokolade = mega sund og nærende kost), glæder jeg mig til at vi skal lave noget god mad sammen, og formentlig putte på sofaen med en god film på fjernsynet!
 • Jeg glæder mig til på lørdag! For der skal jeg ind og have massage! Det er en gave jeg for noget tid siden fik af min mor. Det bliver bare super lækkert at få plejet mig selv lidt efter denne opslidende eksamen + jeg har fået lidt ondt i ryg og nakke af at sidde sammenkrøllet ind over henholdsvis bøger og computer.
 • Jeg glæder mig også til på søndag! For der skal jeg ud og spise brunch med min far og hans kone, Bente. Det bliver bare så godt! Vi skal ind og spise på “Ulla Terkelsen – London”. Jeg har endnu ikke været derinde og spise, men jeg har kun hørt rigtig godt om stedet.

Puha… Der fik jeg det lidt bedre. Men jeg har stadig ondt i maven, opkast fornemmelse, og jeg mangler også stadig at forberede noget til nogle af de emner jeg kan risikerer at trække… Og please… Lad mig ikke trække noget i relation til respiration! Ønsk mig held og lykke, og kryds alle lemmer for mig! ^_^

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(8) Comments

 1. Det altid dejligt at have noget at se frem til, ønsker dig alt held og lykke med eksamen! ;)

  1. admin says:

   Taaak :D Det gik jo heldigvis rigtig godt ^_^

 2. gud havde slet ikke opfattet at du er fra Aalborg :D Hvor hyggeligt! Skal også snart et smut forbi Ulla T – har du været på Ib Rene Cairo?

  1. admin says:

   Hihi jo jeg er skam fra Aalborg :D
   Og ja det har jeg! Det syntes jeg var rigtig godt. Jeg fik kartoffelsuppe – og aldrig har jeg fået en bedre kartoffelsuppe. Så jeg har høje forventninger til Ulla T ^_^
   Har du været forbi der før?

 3. Far says:

  Hej min skat
  Held og lykke med eksamen her om et par timer. (Ikke at jeg tror at du har behov for held- jeg ved at du bare kan “det der pis” ;o))
  Knus

  1. admin says:

   Tusind tak :D Jeg kan bare det pis, man! ^_^ hihi

 4. Trice says:

  Alt held og lykke til dig Simone :-) Det er en god idé med opremsninger af hvad man glæder sig til eller er taknemmelig for, det er jeg selv begyndt at gøre med min kæreste hver aften. Det er som om at man føler sig mere veloplagt og glad næste morgen. Og specielt her i eksamenstiden!
  Kram

  1. admin says:

   Tusind tak ^_^
   Og ja! Det er virkelig vigtigt at huske alt det som man glæder sig til. Det har virkelig også hjulpet mig her op til eksamen at huske på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.