Så har jeg ferie! Men der er ikke tid til den helt store afslapning – men det er også okay. Bare tanken om at der ikke er sådan et enormt pres over ens hoved – ja så er det hele helt okay! Desuden er det meste jeg skal i morgen, noget som jeg syntes er rigtig hyggeligt og dejligt.

 • Op klokken 08:00 – bliver SÅ dejligt at få sovet noget længere! Det sidste stykke tid har jeg været alt for tidligt oppe ^_^
 • 08:10 – Der skal selvfølgelig gås med hunde! og fodres heste og katte.
 • 08:30 – 13:00 – Så er det tid til at gøre rent! Det er lidt nemmere at få det gjort i morgen formiddag, så jeg bare lige skal tage en tur med støvsugeren, og tørre hurtigt over, på lørdag hvor min mor og Bøje kommer hjem.
 • 13:00 – 13:30 – Frokost!!
 • 14:00 – 14:30 – Hente Laura i Nørresundby, og så går turen ud til hestene!
 • 15:00 – 18:30 – Arbejde ude i stalden og ride! Yaaaay!
 • 18:30 – 19:00 Køres hjem igen fra stalden
 • SÅ skal der bare spilles Sims og gås med hunde og fodres heste og katte! ^_^

I mine egne øre lyder det som en lidt travl dag, men en god dag! :D

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. I mine öjne ligner det en ret reavl dag. Vildt du kan holde dig til et ‘skema’ på den måde.
  Tror ikke jeg ville få noget gjort som helst, hvis jeg skulle planlægge så meget! ;)

  1. admin says:

   Hahah jeg endte heller ikke med at holde mig til det XD jeg var så træt i dag – så der er ikke blevet gjort meget rent i dag, så det må jeg gøre i morgen i stedet. Men jeg plejer ellers være ret god til at klare mine lange lister – når bare de bliver skrevet ned ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.