Morgnen startede ud med, at jeg faktisk for én gangs skyld, kunne få slæbt Nicki med ned og træne. Da tidsplanen var stram, og jeg ikke måtte have for ondt i kroppen inden cykelturen ud på arbejdet – og ikke for at tale om de syv timer på arbejdet – så løb vi kun tre km. Det var passende, for mine muskler er godt nok ømme! Jeg var i forvejen ret træt i hele kroppen efter cyklingen, og arbejdet i går – men jeg kan da vidst godt lige holde til resten af de ting jeg skal nå i dag… Det håber jeg da i hvert fald.

Det var dejligt at starte dagen med træningen. Nicki syntes også det var skønt; men han ømmede sig noget bagefter. Hvis man kigger på han og jeg, ville man aldrig gætte at jeg har en bedre kondition end han, da han er flot og slank, og jeg er lille og rund. Men skindet kan åbenbart bedrage.

Nu står resten af dagen, om et øjeblik, på arbejde. Jeg er først hjemme klokken 22:00 – og måske endda senere hvis lukningen af butikken trækker ud, som den nogen gange kan gøre. Men jeg krydser fingre, for at jeg kan komme i seng i ordentlig tid i aften!

Og for god ordens skyld! Min mor har fødselsdag i dag, så hjertelig tillykke med hende!


I dag er det Annettes fødselsdag! Hurra! Hurra! Hurra!

Hun sikkert sig en gave får som hun har ønsket sig i år og dejlig chokolade med kage til.

Hvor smiler hun, hvor er hun glad Hurra! Hurra! Hurra!
Men denne dag er også rar, for hjemme venter Bøje med dejlig chokolade med kage til.

Og når hun hjem fra Arbejde går, Hurra! Hurra! Hurra!
Så skal hun hjem og holde fest, og hvem der kommer med som gæst, får dejlig chokolade med kage til.

Til slut vi råber højt i kor. Hurra! Hurra! Hurra!
Gid Annette længe leve må og sine ønsker opfyldt få – og dejlig chokolade med kage til.

767
Min smukke mor, som ikke ser ud til at være én dag over de 30 år ^_^

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. Mor says:

  Tak for den søde fødselsdagshilsen – du er en skat.
  Glæder mig til jeres selskab på lørdag
  Knus fra mor

  1. admin says:

   Vi glæder os også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.