Av, min arm!

768

Jeg kom til skade med håndleddet i går (så hele dette indlæg er skrevet med venstre hånd! (og næse)… og tog der for meeeeeget lang tid, at skrive), på arbejdet. Så nu har jeg det pakket ind i elastikbind – det er forøvrigt Nicki der har fået lov at øve sig på sygeplejen her til morgen… Der skal nok ligges noget mere energi i den træning hvis han skal gøre sig forhåbninger om at læse til sygeplejerske senere i livet ^_^ hehe.

Jeg er ret sikker på at det blot er en mild forstuvning. Den har en sjov udbulning på den ene side, og er kun blevet let blålig. Men hold nu op hvor gør det bare ondt! Især hvis jeg kommer til at bevæge min tommelfinger!

Men ja – jeg har tydeligvis haft en “god” start på denne uge *tung fornemmelse af ironi i luften*.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

10 thoughts on “Av, min arm!

  1. Mon ikke du burde få den tjekket for brud? Nogle gange kan en revne jo være nok til at den faktisk skal i gips. Men god bedring <3

  2. Åh nej! Been there – højre arm er bare ikke sjov. Og nøj, hvor er det svært at gøre alting med en venstre lige pludselig. Godt du har kæresten – det er ret så svært at bo alene på det punkt :)

  3. Kæe Simone, jeg troede vi havde snakket om det med at komme til skade? Som i ikke gøre det?

    Tsk. Men anyways, så håber jeg det ikke er slemt og at du snart er tilbage i fuldt vigør. Du giver bare besked hvis jeg skal hacke din blog igen så du kan skåne din arm ;)

    1. Haha! Der kommer i hvert fald nok ikke så lange blogs før det er bedre med håndleddet XD

      Men joooo… Jeg er åbenbart nok bare ikke god til at overholde aftaler XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.