Nu er der ikke længe, til jeg endnu engang skal til eksamen. Denne gang, den som er kendt for at været uddannelsens sværeste – modul 3 eksamen. Jeg får allerede ondt i maven når jeg tænker på det. Mest af alt fordi jeg ikke er særlig god til skriftlige eksamener, som denne desværre er. Jeg er meget bedre til de mundtlige og praktiske…

Desuden føler jeg mig slet ikke klar til denne her eksamen. Men jeg er allerede ved at forlige mig med, at det er ok hvis jeg dumper, og jeg bare kan gøre et forsøg mere til reeksamen så. Det er selvfølgelig træls, men jeg vil heller ikke ødelægge mig selv fuldstændig over en eksamen.

453

Men det betyder altså at jeg begynder at læse i dag – og dermed ikke laver så meget andet end at læse til eksamen, og passe mit arbejde de næste par dage… Gud hvor jeg hader eksamensperioder!

Men vi skal jo igennem det. Og jeg kan glæde mig over, at når modul 3 eksamen er afsluttet, skal jeg direkte videre på modul 4, som er et praktisk modul hvor alle 10 uger forgår på sygehuset! Derudover er modul 4 eksamen også bare en bestået/ikke bestået = mindre stress.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Held og lykke! Er sikker på at du nok skal klare det ♥

    1. admin says:

      Tusind tak! Det håber jeg virkelig også ^_^” Ugh! Men den trækker tænder ud, kan jeg mærke… I følge dagsplanen for hvad jeg skal læse, mangler jeg stadig at læse 73 sider :( Og motivationen er der åbenbart slet ikke XD arg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.